Merhaba herkes büyük ihtimalle benimle aynı durumdadır yaşım 25 16 yaşımdan beri çalışıyorum akşam lisesinden mezun oldum üniversite hayatı yaşayamadım ama 25 yaşıma kadar 7 haneli bir para biriktirecek kadar şanslı oldum emekli bir memur çocuğu olarak kapımın önünde 2 tane bmw de aldım evliliğin eşiğinden maalesef annem yüzünden de döndüm en büyük pişmanlıklarımdan biridir 2 yıldır farklı ilişkiler yaşasamda geri dönmek için bir kapı bekledim büyük paralar kazandığım işler bozuldu artık sadece elimdeki para var ama her yeni işe girişimde çok heyecanlanıyorum ama 1 saat sonra tüm hevesim geçiyor. Şuan param olmasına rağmen şirket aracım megana biniyorum 3 saat önce mustang almaya karar verdim çok heyecanlandım az önce yine tüm hevesim kaçtı neden böyle oluyor çözemiyorum eminim ki benim gibi bir çok insan var ben en büyük korkularımı sanırım bu ülkede yaşadığım ve gelir düzenim bozulduğu için yaşıyorum herkes döksün içini bir birimizi rahatlatalım biraz.

(Burada anlatmak istediğim şey heveslenip heyecanlanıp imkan olmasına rağmen hemen vazgeçmek bunun sebebini bir türlü çözemiyorum bunu yaşayıp atlatan varsa lütfen anlatsın)