manas1978 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
MRB yazınızı tesadüfen okudum bende bir aselsan yatırımcısıyım aselsan daha bugün aldım telegramda aselsan yatırımcıları diye kapalı bir gurubumuz bile var ama hepimiz uzun vadeciyiz. sana alma deyenler neye göre al veya alma diyor onu bilmıyorum ama ben sana verilerle anlatayım aselsan son takası istersen sana matriksdata görüntüleri atabilirim yabancı hisse oranları sürekli yükselmekdedir..şirkette bedelsiz beklentisi vardı yönetim kurulunda onaylandı ve spk da işlemler devam ediyor %100 bedelsiz verecek şu anda Türkiyenin gözbebeği bir şirket sürekli büyüyor ve sürekli yeni projeler geliştiriyor büyük ihtimal Türkiyenin en iyi mühendisler ve arge cileri bu şirkette..Bu arada en büyük beklenti sağlık bakanlığının 10 milyar dolar bedelli görüntüleme cihazları ihalesi bu ihale 2 senedir erteleniyor ve aselsan bu ihaleye katılan iki şirketten biri ve 2 senedir bu ihale için projeler prototipler hazırlanıyor sana alma diyenlerin bunlardan byük ihtimal haberi dahi yokdur yatırım yapacaksan bu şirketin geleceğine yapacaksın.. bu arada sana benden bir tavsiye sakın tiyolarla kağıd alma daha önce az çok bu işlerin içinde olan biri olarak söyliyeyim tiyo en son senin kulağına fısıldanır bence arasdır ama hangi şikete yatırım yapacaksan onun ilerdeki potonsiyelini araşdır ve o potonsiye yatırım yap...
bu arada sana tavsiyem bankalardan alma komısyon oranları çok yüksek paran komisyonlara gider alacaksan aracı kurumda bir hesap ac sonucda spk lisanlı hepsi ve senedler devlet garantisi özel aracı kurumlarda komisyon oranları çok daha uygun...
Normalde ben de sizin yazdıklarınız gibi düşünüyordum lakin konuyu açtıktan sonra biraz kafam bulanmadı değil açıkçası. Zira öğrenciyim ve kolay yoldan para kazanma hastalığı yok çok şükür. 22 yaşındayım üniversite son sınıf öğrencisiyim. Yarın birgün mezun olduğumda kyk bursum kesilecek tabii olarak lakin aldığım bursu kahve köşelerinde hiç etmektense köşeye her ay 300 lira yatırım yapmak maksadıyla ayırmak benim için çok daha iyi olacak. En azından evlilik öncesi 2-3 bilezik parası biriktirmiş olurum en kötü ihtimalle... (yatırımım yükselişe geçerse)