Merhaba Arkadaşlar pazar yerlerinde dükkan açıp e-ticaret işine girmek için araştırmalar yapıyorum. Aklıma takılan bir kaç soru var. Yardımcı olur musunuz.
1 - Şahıs Şirketi kurup bu Resmi işleri buradan yürüteceğim. E-ticaret için Ticaret Odası kaydı gerekli mi. ve Şahıs şirketiniz için aylık gideriniz ne kadar. (Genç girişimci olarak açabiliyorum)
2 - Belirli bir ürün çeşitleri üzerinde yoğunlaştım. Sizce ilk başta pazar yerinde aynı gruptan kaç çeşit ürün olmalıdır. Çeşitli olması ne kadar önemli.
3 - Şirket için özel paket veya ambalaj tarzı ürün paketlerinden yaptırmalı mıyım.
4 - E-ticaret yapanlar kargo sürecinizi nasıl yürütüyorsunuz. Sipariş geldiğinde hemen hazırlayıp gün içinde kargoya veriyor musunuz. Şuanda tam zamanlı çalıştığım için kargo sürecin biraz zorlu olacak gibi. Şöyle bir yol izleyeceğim bugün gelen siparişleri yarın sabahtan işe gelirken kargoya vereceğim bu herhangi bir problem oluşturur mu?
5 - E-ticaret yönetim programı başlangıçta kullanmamın avantajı olur mu?
1) aylık ortalama 300 TL masrafını olur. Bağkur olmadan. Ben ticaret odasına kayıt oldum. 800 TL falan giriş ücreti vardı. Siz esnaf odasına da kayıt olabilirsiniz. Sorun olmaz.
2) adet ne kadar az olursa ilgilenmek o kadar kolay olur. İyi satan 1 ürün bana göre az az satan 1000 üründen daha iyi. Varyasyon yaparak adedi arttırabilirsiniz. Aynı ürünü 1 adet 10 adet vs satarak.
3) yaparsanız profesyonel durur. Yapmazsanız da çok Kaybını olmaz. Ama ben yapılırsa güzel olur diyenlerdenim. Marka imajı için.
4) ne kadar hızlı kargo o kadar hızlı teslimat eşittir o kadar memnun müşteri. 1 gün çok sıkıntı olmaz ama yine de aynı gün olursa güzel olur.
5 muhasebe yazılımı gerekecek. Bizim hesap sistemine bakabilirsiniz. Entegrasyon programı ise tek üründe çalışacaksınız çok mühim değil. Sanırım. Stok sorunu da olmaz o üründe.
Mobilden yazdım kusura bakmayın karmaşa yaşanmış olabilir.