sözleşmem temmuz ayında bitiyor dün telefonla aradı beni 900 tl olan kiramı 1050 tl yapmak istediğini söyledi bende evde eksiklerin olduğunu ve bunların yapılması gerektiğini söyledim,bunlar yapıldıktan sonra oturur zammı konuşuruz dedim fakat biraz anlayışsız olduğu için bağırıp çağırmaya başladı ve evimden çık diyip telefonu yüzüme kapattı. genelde sakin bir hayat yaşıyorum ve ev sahibi aynı meslekten emekli diye anlayışlı olur sandım fakat telefonda bağırıp çağırmaya tartışma çıkardığı için konuşmak istemedim.
sözleşmem ayın 17 sinde yapılmasına rağmen her ayın 15 i sabah 10 da beni arayıp para yatırmamı söyler bende ikiletmem hatta bazen eşi benim eşimi sabahın köründe aradığı bile oldu. bunun üstüne emlakçıyı aramış (ne alakaysa) ve ödemeleri de geciktiriyor evi kötülüyor demiş.ev arayışı içine girdim fakat bu adama ben bir şeyler yapmak istiyorum haziran tüfe oranı %12,1 yani yeni kiram 1,004 TL yi geçemez ve bu adam bana bu fiyatı çekip kötü davrandığı ve en kötüsü hamile eşimi ağlattığı için ben bu adama çektirmek istiyorum. her ayın 15 inde para yatırdığıma dair banka dekontları mevcut daha önce bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar varsa veya İzmir'de bu konularda uzman bir avukat tanıdığınız varsa beni de bilgilendirirse çok sevinirim