eğitim videonuzda aspect ratio olaylarının önemine vurgu yapan sizdiniz ben de izledim ve güzel bi bilgi olarak aldım. açtığım konuda da insanlara bu bilgiyi paylaştım. konuya yazdığınız yorum buydu, alıntılayıp iğneleme mi bu diye sormuştum ona da cevap vermediniz. şimdi gelmiş burada yine cins cins bi şeyler söylüyorsunuz. huyunuz, karakteriniz buysa bilemem ama bana kasti davranışlar gibi geldi. değilse sıkıntı yok o halde.
konu linki
https://www.r10.net/pinterest/241439...irme-yolu.html
full otomasyon şekli için sabit bi pinterest hesabıyla çalışıp onu büyütme sürecine girmek gerek. o sistemle de siteye kitle çekme oranı en azından benim çalışma stilime göre düşük ve zaman alır. kendi sistemlerimle çok sayıda hesapla kısa sürede yüksek hit sağlama çalışmaları yapmak mantıklı ama tavsiye birilerinin işine mutlaka yarayacaktır umarım. teşekkürler paylaşımınız için, sizin bu konulardaki tecrübelerinizi de okumak isteriz.
hocam diğer tavsiyelerimide vereyim, dropshippingte bilinen yanlışlar var
1.olarak sadece paypal çalışmayın hocam elinizden geldiğince ödeme sistemlerini genişletin, stripe to payooner, stripe to transferwise, iyzico şeklinde iyzico desteklemiyor der herkes fakat sitenin modifikasyonunu bir üretici halinde yaparsan (marka isimlerini silmek, marka fotoğraflarını kaldırmak vs) iyzico onay veriyor
2.olarak ürün seçeceğiniz olaya dikkat edin hesaplarınızın kategorisi neyse o ürünü koyupta deneyebilirsiniz ben yaptığımda ilk ürünü seçtim sonra yeni hesap açtığımda o hesaba yerleşme yapmıştım
3.olarak şu vergi olayını herkes şirketli yapmak gerekiyor vs diyorlar belli bir yere kadar vergi vermezsin dropshippingte fakat hesaba giren paraları aklayamazsan belli yerden sonra vergi mükellefi olursun gelir vergisine tabi tutulursun benim gibi mahkemede dropshippingin tüm unsurları ile avukatsız savunma yaparsan doğru bir şekilde sorun yaşamazsın (120 k 1 haftada kazanmış bir öğrencimdi ürün analizini ben yapmıştım 25 yaşındaydı mahkemeye çıktığı vakit beni çağırmıştı) vergiye tabi tutulmazsın ceza yemezsin ama bir kaç hafta sonra çağırmışlardı bu sefer şirket kurmuştu arkadaş.
4.olarak paypalı halledemezsin diye korkma hocam forumda paypal hizmeti alıp sağlam şekilde devam edersin paypal hesabı açarken +44'lü fiziksel hat, monzo bankası gerçek adres vs gibi detayları mevcut onlar aşıldımı sorunun olmaz ödeme alma konusunda paypalı yeni açarsan satışlarda 21 gün jail money olayı ile karşılaşabilirsin dropshippingte bu 21'gün boyunca dayanmak çok önemli bunu geçtikten sonra bir süreden sonra paran anlık olarak işliyor
5.olarak pinterestte comp state olayı yapabilirsin bu sayede gelirin devasa ölçütte artar
geri kalan şeylerde şunu söylemem gerek 29 dolar verip shopify yapmak en mantıklısı çünkü e-ticaret yazılımlarında üstüne tanımam bununla beraber amazon ebay karşılaştırılması yapılmış konuda amazon amerika'dan ibaret diyip geçmeyin ebayıda ingiltereden ibaret diyip geçmeyin ikiside toplu pazar ve amazonda yediğiniz 50 suspendi ebay'da 5 defa yersin açıkça söylemem gerekirse ilk ebay'ı tercih ederim amazonda dropshipping yapmak yasak değil ama suspendleri ile insanı çileden çıkartıyor ebay daha az suspend atıyor en azından
askere 1 buçuk ay sonra gidicem geldiğimde bir miktar param olursa bu işlere tekrar giricem hayırlısıyla hocam