UbrTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim yaşını bilmiyorum ama senin yaşında öğrenci olanlar diğer ülkelerde nasıl yaşıyorlar hiç kıyasladın mı ?

Evet bir şekilde yaşıyoruz bunada şükür ülkesinde savaş olan yakınları ölmüş bir sürü insan var veya açlıkla cebelleşen milyonlar mevcut ama bunların olması bizim daha iyi olmak istememize engel olmamalı ben mazda RX8 yurt dışında 15k dolara biner iken burada bu araç 100k idi onlar üretiyor demeyelim sonuçta Japonya, da değildim en kötüsüde Türkiye'de üretilen ürünleri Türkiye'den ucuza almaktı.

Evet daha iyi şartlarda yaşayabiliriz ama devlete gelir lazım bu geliri vergi yerine fabrika kurarak elde etse aslında hem işsizlik biter hemde vergi yükü azalır şimdi birde o gelir işçi alır bu gelir işçi alır 1000 kişilik fabrika olur sana 10000 kişi diye düşüne bilirsiniz ve haklısınız da bunu da denetleyecek bir devlet organı lazım tarafsız.

hayaller güzel ama gerçekler acı maalesef
2004 model belediyenin akbilsiz dolmuşu neyime yetmiyor, RX8de neymiş desem haksızlık etmiş olurum. Hak veriyorum abi güzel de yazdın eline yüreğine sağlık lakin senin düşündüklerini neden yukarıdakiler düşünmüyor ?