Gerçekten merak ediyorum, keşke konuşarak tartışma şansımız olsa daha samimi ortam olur düşüncesindeyim
Tartisilmiyor hocam. En azindan benim simdiye kadar gorduklerim ile tartisilmiyor. Adamin esc, +18 video siteleri filan var ama oruc tutmadigim icin beni yargiliyor ya da Islama inanmadigim icin.
Otobusde tartisdigim adam Musluman degilim dedim, yoldaki kopek bile Allah'a biliyor sen kim oluyorsun Islama inanmiyorsun gibi garip cumleler ile bagirabiliyor.
Çok fevri davranıyorsunuz hocam ben bunu değil bazı kişiler bazı şeyleri kaldıramaz ya ben o kişilere benimle ilgili bilmemesi gereken konulardan bahsettim bu yanlıştı diyorum çok yanlış anlıyorsunuz

Maalesef bir arkadaş bu konuya %99 Müslüman yazmış ancak gerçek bu değil her geçen gün artan başka veriler var

ben bu olayı sizin gibi cesarete bağlıyorum eskiden nasıl başka çoğunluk vardı insanlar dinini başka şekilde söylemeden geçirirdi şimdi ise tam tersi olay aynı

ve evet halen bu ülkeyi Müslüman bir ülke zannedenler var
Nasil bir altin oran ise yillardir %99 hic dusmedi

. Kagit uzerinde yazanlar bile %99 oldugunu zannetmiyorum. Benim cevremde bir cok insan sadece kimliginde Musluman yaziyor. Bir cogu degistirmekten korkuyor fislenmemek icin. Hatta sosyal medyada dininiz Islam yazili degilse mezerliktan yer verilmeyebilir, ailenizi zor duruma sokabilirsiniz diye mesajlar bile gordum maalesef.