Arkadaşlar bir grup kötü müşteri kitlem var sürekli şirket hatlarımızı meşgul ediyor internetten alabileceği bilgiyi sırf çağrı merkezi var diye arayıp tüm personeli gereksiz yere kullanıyorlar gerçek ihtiyaç sahipleri hiç müşteri temsilcilerinden yararlanamıyor

Şunu yapmak istiyorum flypgs firmasında görmüştüm adamları aramanın dakikası örneğin 3 TL.

Muhtemelen bundan para kazanıyorlar haliyle işi olmayan müşteri para gidecek diye aramaz.

Bana destek talebi açanlara zaten yanıt veriyor, hatta aranma talebi oluştururken mantıklı sorular gireni direkt ben aratıyorum kaliteli müşteri kendisini belli ediyor kanser kitleyi yok etmek istiyorum benden ürün satın almasalarda olur böyle müşteriye ihtiyacım yok bana faydadan çok zararı var aylık 1 milyon adet mal üretiyorum her halükarda hepsini satıyorum fazlasını üretmemde lisans kuralları gereği zaten yasak bu gereksiz kitle gitsede bana dokunmaz işimin detayını firmayı vs vermeyeceğim sektörü tekstil diyebiliriz.

Bu arama alınca para kazanma yönteminin adı nedir? nereye başvurmak gerekir bilginiz varmı? ivr vs değil bence ivr yi araştırdım o bambaşka bir boyut.

Benimkisi Türk numarası olacak yurtiçi yani ve biz yanıtlayacağız sadece ararlarsa para kazanacağız.

Bu konuda bilgisi olanlar rica etsem beni aydınlatabilir mi?

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi