Furkan_agr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepsiburada hallederiz dediyse sorun hallolur hocam, ayrıca ben kargodan alıp kamera kaydına alarak ürünlerimi acıyorum, olası durumda beni kanıtlıyor.
merner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kargocuyla tartışana kadar, açarken fotoğraf/video çekebilirdiniz, eksik ürün gelince eksik ürün talebi oluşturuyorsunuz, isterseniz fotoğrafta ekleyebilirsiniz talebinize, gönderir zaten satıcı.
OzelHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kargoda sorun olmadığı sürece kargocu ile tartışmak anlamsız hocam. Siz ürünü alıp eksik olduğunu belirtip iade talebi oluşturacaksınız size verilen numara ile geri kargo yapacaksınız ve paranızı iade edecekler.
Kargocu ile tartışmamın nedenini açıklamıştım. Gözünün önünde açmış olmama rağmen video ve fotoğraf çekmeme izin vermedi, iade almadı ve tutanak tutmadı. Telefondan 3 adet aldığımı gösterdim, firma ile görüşün dedi sadece. Bana 1 adet geldiğini nasıl kanıtlayacağım dediğimde sokağa çıkma yasağı bitince şubeye gel beni bul diyor. Sözüne güvenmiyorum sorun orada, kanıt yok. Kendim açtığım paketin fotoğrafını çektim ama sonuçta 2 tanesini ayırıp 1 tane ile çekmek çok da zor bir şey değil, bu nedenle kanıt niteliği taşımaz.

RebelFa1con adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hepsiburada pişmanlıktır. satıcısı ayrı leş, kendisi ayrı leş. (Ya da hep bana denk geldi..)
Geçen gün n11'de de şöyle oldu: https://www.r10.net/off-topic/240069...-128553-a.html Bu ürün gelmediği için Hepsiburada'dan aldım sonuç bu. Bakalım daha neler çekeceğim. Altı üstü internetten 3 adet kablo almak istemiştim.