Geçenlerde n11'den 3 adet ses kablosu almış, 3 gün kargo için 10 gün ise gelmesi için bekleyip gelmeyince iade talebi açmış ve 10 gün de iade için beklemiştim. Şimdi aynı kabloyu Hepsiburada'dan aldım, 5 gün sonra ürün geldi ancak bu sefer de 2 adet eksik geldi. Yani 3 adet aldığım kablo 1 adet olarak teslim edildi.

Kargoyu teslim almadan önce şüphelenip kuryenin önünde açtım ve kedisine de belirttim ancak tartıştık. Tutanak tutmasını istedim, bunun şubede yapıldığını söyledi. Sokağa çıkma yasağı olduğu için gidemedim. İade istedim açıldığı için almayacağını, firmayla görüşüp iade için talep oluşturmam gerektiğini söyledi. Fotoğrafını çekeyim teslim aldığımda 1 adet olduğunu ispat etmek için diye ısrar ettim ancak "Fotoğrafımın çekilmesine izin vermediğim sürece benim fotoğrafımı çekemezsin" diye bayağı bir tartıştık. Komşular halam sesler üzerine müdahale etti. Sonuç olarak ürünü almak zorunda kaldım. 1 adet çıktığını gördüğü halde bu konuda bana yardımcı olmadı, yarın şubeye gideceğim kesinlikle ben teslim ettim gittim sonradan açılmıştır bilmiyorum diyeceği kesin.

Hepsiburada ile görüştüm yardımcı oluruz, bekleyin eksik ürünler 3 gün içinde gelebilir. Firma elinde bulunmadığı için 1 adet göndermiş, diğerlerini de sonrada ayrı göndermiştir diyor. Hiç mantıklı gelmedi, stokta bolca olduğu belli.