Hosting Birliği Hakkında konumuz vardı , bu platformdaki kullanıcılardan yorumlar olmuştur .

Bazıları olumsuz , bazıları olumlu , yorum yapmıştır.

Eski konumuz ilgili moderatör tarafından kilitlendiği için yeni konu açmak istedim . Konuya yazmış olduğum yoruma @BaSenator; yorum yapmıştır , ona cevap vermek istedim haliyle.

"Sorunlu Web Hosting Firmaları" önerime kendi tabiri ile "çok fazla polyannacı bir yaklaşım olmuş" cevabını vermiştir. Tabiki görüşlerine saygı duymak lazım . Ama şunuda unutmamak lazım : bu platformda haliyle bir üyeyiz ve kullanıcıyız, önerileri söylemek , bir kategoride olan olumsuz durumları belirtmek , çalışmayan kategoriye eşdeğer olarak farklı bir kategori önermek , mantıklı ve doğru gibi geliyor.

Eğer dediğiniz gibi aşağıdakiler yapılıyorsa ,

"Sorun çözülsün çözülmesin hosting firmaları moderatörlere baskı yaparak ya da öyle ya da böyle bir şekilde o şikayet konularını sildiriyor. Benim r10da şaşkınlıkla izlediğim bir konu bu. Neymiş imaj kötülüyormuş kötüysen kötüsündür zaten kaç mazlumun daha ahını almak için siliniyor o konular anlamıyorum."

"İsim falan da vermeyeceğim kimseyi de suçlamayacağım bir firma küfür ettiği kanıtlandığı halde sınırsız ban yediği halde banı kaldırıldı hatta detaylarını bilmesem de küfür yiyen tarafın hesabı kalıcı olarak kapatıldı. Üstelik firmaya yapılmış olumsuz itrade puanları temizlendi..."

Sadece konu moderatörleri değil üst yönetimin bir icraatı olması gereklidir.

@rootman; da eski konuya yorum yazmış , bazı konuularda hak versemde bazı konularda hak hak vermiyorum , firma birkaç kullanıcıya magduriyet yaşattığı zaman , bu platformda yazılan şikayet konularının silinmesi ,( şikayet konusu kullanıcıya ağır bir maddi kayıp oluşursa) hiç bir zaman kabul edilecek bir durum değildir.

Firma ilgili mecrada kullanıcıya yaşatılan magduriyete ilişkin bir kanıt olmadığı için , hiç sorun olmamış gibi davranacaktır. Sonuçta olan kullanıcıya olacaktır.

Olumsuz yönleri

-Kullanıcının gözünde r10 güvenilmez ve firmaları tutan bir platform olarak kalacaktır.
- Mağduriyet yaşatan firmaların - ticaret paunları silinerek , yeni magduriyetlere kapı açılacaktır.

Zaten Hosting Şikayetleri bölümü istenildiği gibi çalışsa idi , şu anda ben bunları yazmazdım .

Bu yazdıklarımı bir gözlemci olarak yazıyorum.

Bu anlamda r10 yönetimine çok iş düşüyor.

Hosting şikayetleri bölümünün tam anlamıyla çalışmasını sağlamak lazım.

Yorumlarınızı Bekliyorum

saygılarımla