Sayın
@Looker; hocama güzel sözleri için çok teşekkür ederim. Kendisinin bir şekilde mağdur edilmiş olmasına çok üzüldüm açıkçası.
Dürüst her insanın yapması gereken ne ise sadece onu yaptım aslında. Yine olsa yine yaparım. Sonuçta fani dünyada geriye sadece yaptıklarımız ve yapmadıklarımız kalıyor.
Değerli hocamız adına Mehmetçik vakfına bir miktar bağış yaptık. Şanlı Ordumuza katkımız oldu. Ne mutlu bana.
Dekont :
https://www.askerlik.org/bagis.pdf
Dediğim gibi bir hırsızlık yaparak yanına kâr kaldığını sandılar ancak birbirimize düşmek yerine uzlaşı, anlayış, karşılıklı özveri ve nezaket çerçevesinde Mehmetçiğimize çam sakızı bir hayrımız olmuş oldu. Hesabı çalan hırsız bunu okuyorsa bu olaydan ibret alıp bir gün karakterinin oturmasını ve adam olmasını dilerim.
Tekrar teşekkür ederim
@redtilki; hocam.
Belki satın aldığım hesap gitti ve siz tamamını tazmin etmek istemenize rağmen %50'lik kısmını hak etmediğimi belirterek geri kalan %50'sini de bağış yaptırdım yani elimde hesap da yok para da yok, sağlık olsun diyelim. Saygıdeğer bir dost ve abi kazandığıma ve senin de aynı şekilde bir kardeşin olduğuma inanıyorum. Bu yüzden zararda değilim. Nice güzel alışverişlere diyelim.