Gerçekten konuyu o kadar yanlış anlamışsınız ki... Ben bir ilaç içeyim kilo vereyim her şey bitsin demiyorum tekrar okuyun tüm mesajımı. Psikolojik olarak destek olması açısından diyorum. Öyle bir ilaç olmadığını biliyorum. Bakın bitkisel demişim. Yada gıdalardan da olabilir demişim. Limonlu tarçınlı su bile bi fayda sağlar. Ben kendim emek verirken bana destek verecek ilaç, yiyecek, içeçecek, bitki meyve sebze bunlardan bahsediyorum. Konuyu öyle yere çektiniz ki sanki bi suç işlemişim gibi hissediyorum artık mesajlarınız rahatsız ediyor konunun kaldırılması için yönetime bildiriyorum eyvallah
Mesajım seni neden rahatsuz etti? Motivasyonu içinde değil dışarıda arıyorsun. Kendini tutmanın yollarını geliştirmek yerine kendini tutacak dış bir etkene tutunmak istiyorsun. Geceleri ayakta geçirirsen acıkacaksın. Ya yiyeceksin ya da yemeyeceksin. Geceleri ayakta durup sabah geç kalkmak metabolizmanı yavaşlatacak. Sana çok ciddi bir öneride bulundum. Hiç diyet yapmadan sadece yatma kalkma saatlerini değiştirerek metabolizmanı hızlandırabilirsin ve kilo verebilirsin. Sabah 5 te kalk, 6 buçuğa kadar sabah sabah yürüyüş yap. Bütün gün de şekerleme yapmadan gece uğraştığın şeyleri yap bitir. İstesen de istemesen de gece ayakta kalamazsın düşer uyursun. Dost acı söyler. Ve sen söylediklerimden bir ders çıkarmak yerine kendini suçlu hissedip konuyu kapattıracaksan diyet konusunda sıkıntı yaşamaya devam edeceksin.