Furkanbey7821 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardiyo yapcaksın hocam. Şeker den ve diyet ürünlerinden uzak dur. Bol bol yeşillik tüket ve su iç ev yemeklerinden korkma 1 tabak ye sadece ambalajlı ürünleri kes bütçen varsa proteini arttır. Kalori sayabilirsin karbonhidrat ve yağları tamamen almamazlık yapma. Vücudun onlarada ihtiyacı oldugundan onları sağlıklı ürünler ile karşıla. Bi paket cips ile yağ alacağına fıstık ezmesini bi dilim ekmeğe sür ve göm hem enerji hem sağlıklı yağ. Evde ben 2 günde bir ağırlık ile hareketler çalışıyorum ter içinde kalıp duşa giriyorum. Bütçem olsaydı eve bisiklet alırdım
Fazla abur cubur yiyen biri de değilim açıkçası. Acaba bir dönem 1 kaç ay haftada 1-2 kere burger king e gidip hamburger yiyordum. Ne zaman merkeze insem gidiyordum. Acaba o zaman mı aldım bu yağları Önceden bu kadar değildi.

gunessezer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence halimize şükretmeyi bilmeliyiz. Ya biz ne yapalım?

bilgehan44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
düzenli beslenme ( yoğun olarak sebze ve protein) + çok yoğun fitness
İyi kötü besleniyorum ama maalesef fitness yapmıyorum. Virüsten önce spor salonuna 1 ay gittim 1 kilo almıştım. Vücut biraz daha derli topluydu o zaman.

mavikorku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dünyaya 1 kere geliyorsun ye iç gitsin..
Yok hocam öyle de olmuyor. Giydiğim bile yakışmıyor. Böyle kalemle çizilmiş adamları görünce sinirim bozuluyor. bir t-shirt bir gömlek giyiyorlar sanki manken üstüne giydirmişsin gibi.

Cherkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 litre su iç akşam 6 dan sonra bir şey yemeyin su içebilirsiniz. Sabah limonlu için 1
Günde 1 bardak dahi içmiyorum suyu. Hatta kışın ciddi söylüyorum 3-4 ay boyunca 1-2 bardak içersem içiyorum. Reflü olduğu için suyu kışın istemiyorum ama yazın susadıkça içiyorum.

chnyrdkl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vücudunuz da bir anormallik var ise, bunu spor hocası ile halledin derim. O daha iyi bilir.
Şimdi size ne kadar kardio yapın , ne kadar sağlıklı beslenin desem de boş.
Hangi bölgede çukur var ise o bölgeye göre hareket yapabilirsiniz, hocalar daha iyi bilir.
Dediğiniz mantıklı ama şu anda spor salonuna gitmeyi pek doğru bulmuyorum belki ileride diyeceğim ama virüs etkisi geçti sananlar yüzünden zannetmiyorum sonbahar da tekrar karantinaya gireceğiz gibi.

cdermnx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yemeyeceksin diye bir olay yok. Düzenli beslenmek gerek yağ yakımı için sabah kardiyoları en iyisidir püf nokstası kan şekerinin düşük olması yani aç karna olması biraz araştırmak gerek. Protein bazlı öğün ve yeşillikler eksik olmamalı karbonhidratı aşamalı olarak düşürebileceğin bir diyet sistemi. Zor görmemek lazım vücüdu değiştirmeyi gerçekten basit yeterli olan tek şey kendine inanmak. Kendimden Örnek verebilirim Geçen yıl ttam bugünlerde spora başladım 55 kiloydum ve spor / diyet bilgisi 0 diyebilirim ardından hatalar yapa yapa öğrendim araştırdım ve sonuç şuan +20 kilo araya karantina süreci girmese +30 du hedef
Vay be 77 kilo ha. Hayatımda görmediğim bir rakam Gerçi spor salonuna giderken sabah gidiyordum ve öyle ahım şahım da bir kahvaltı yapmıyordum. İyi de geliyordu. Demek ki denemek lazım.