asıl o espri bu durumda yapılır, zırt pırt ara kargocuyu seri köz getir. de kapat. tercihen yengen kurudu da diyebilirsin.
şaka bir yana şikayet etmeden çözülmüyor. iade talebi oluşturun. aynı şekilde hepsiburadada başıma geldi, 3 ayda parayı zor aldım.
Ben artık kargoyu çalacakları ama üst mercilere ulaşınca kargoyu iade geçtiler diye düşünmeye başladım. Hoş düşünsemde kargom ortada yok (:
ülkeye artık farklı yenilikçi düzgün çalışan bir kargo firması daha gelmesi gerekiyor,ve ya mevcut firmaların sistemlerini iyileştirmeleri gerekiyor.
trendyoldaki satıcının yahut trendyolun suçu yok,
türkiyede doğru düzgün çalışan kargo firması yok.
Trend yol çalışanların hepsi şuanda evde Telefonda konuşurken dahi defalarca kesiliyor, üst makamlara ulaşamıyorsunuz. Trend yol şikayet bolumunde çalışan arkadaşımın soyledigi şey;
Şuanda en az 2bin kişinin kargosu kayıp.
Trend yolda çalışıyorum kız arkadaşımın kargosu dahi kayıp sende beklersin artık yapacak birşey yok.
Küçük bir firma olsa eyw. Ama trend yol çokda kücük değil, her aradığımda acil diye not düşüyorlar. Çok büyük para değil ama aması var işte insanın zoruna gidiyor nargile ortada yok , para ortada yok. Dava açsam Karşıma 15 avukatla çıkacaklar.