Sahibinden.com üzerinden bir ilan gördüm satın aldım ürünü. tabii sahibinden üzerinden değil, satıcıya ulaştım mail orderla satın aldım. resmi bişey yok yani elimde. Sonrasında ise aşağıda yazan olay oldu, sahibinden desteğe de attım ama sizlere de sorayım dedim. ürün iade hakkım mevcut mudur?

Merhaba, https://www.sahibinden.com/ilan/ikin...26446148/detay Bu ürünü sitenizde görüp arkadaşlarla anlaştık, ödemesini yaptım ve bu kişi elinde stok olmadığını söyledi, farkında değilim, haftaya göndereyim dedi. Ödemeyi mail order olarak yapmıştım, o zaman ödememi iptal et dedim göndereceğinde çekeyim dedim yok iptal olmaz dedi. ben kendim muhasebeciyim nasıl olmaz ara bankanı dedim, muhasebecim yok falan dedi. 1 gün sonra yazdım, yine yok bekle vs vs derken sonuç olarak arabayı teslim aldım 2 gün önce. evde kurulumunu yaptım, evden çıkmadı ( kurulum derken 1-2 parça takıyosun o kadar. ) kutusu aynı şekilde herşeyi duruyor hiç binilip kullanılmadı. ( çocuk iki aylık ben erkenden aldım zaten. ) Neyse özetle sormak istediğime geçiyorum; Ben bu arabayı sebepsiz yere iade etmek istiyorum. Hanımla daha erken aldığım için baya tartıştık falan. Ürünü iade etme hakkım mevcut mudur? Şahsa whatsapp üzerinden mesaj olarak yazdım iade etmek istediğimi ama hiç bir yanıt vermedi. bu süreçteki resmi durum nasıl oluyor, iade hakkım mevcut mudur ?