Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Korona döneminde iletişim sorununu yaşanabilmesini normal karşılıyorum. Bu bir problem mi olur, tabii ki problem olur; demek istediğim bunun bir sorun olmadığı değil. Ekip olarak akaunting çok iyidir. Silinen modül muhakkak yeni sürümü yüklenmek üzere silinmiştir (eğer silindiyse). Bunlar Türkiye'nin dünya çapında başarılı iş yapan genç girişimcileri. Ben kendileriyle 5 sene çeşitli projeler sebebiyle çalıştım. Hatta uluslararası çapta bir community grubu birlikte yönettik, birlikte eğitimler verdik, aynı ekipte yer aldık. İletişim sorunu yaşamış olabilirsiniz, ona bir şey diyemem ama sorununuzun çözüleceğine inanıyorum. Problemin şu an korona sebebiyle oluşan olağanüstü durumdan kaynaklandığını düşünüyorum. İnşâallâh en kısa zamanda sorununuz çözülür.
Kendileri ile korona döneminden bu yana değil, 2019 kasımdan beri derdimi anlatmaya ve buna çözüm bulmaya çalışıyorum. Korona döneminden beri kendileri ile iletişim kuramıyorum. Eski versiyon modül dosyalarını atmalarını rica ettim en azından kendim güncelleme yapabilirdim bunla ilgili de geri dönüş sağlanmadı.
Benim derdim yapıcı bir cevap alamamak. En azından bir personelini bir günlüğüne bu iş için ayırabilirlerdi.
Silinen modül evet versiyon sebebinden dolayı.