Sorunu çözücü bir şekilde değil, tartışır bir şekilde iletişim kuruyorsunuz. O zaman sitemi eski haline getirin ben 30-40 lirayla %0 cpu devam ederim. Taşıma işlemini bilmiyorsanız, veya sorun çıkacağını düşünüyorsanız neden uyarmazsınız ki arkadaş.
Hayır, sadece yapılan asılsız bir suçlama karşısında açıklama yapmaya çalışıyorum.
Sorun çözme yeri burası değildir, destek sistemidir. Burada da sorun size açıklanmıştır ve ekran görüntüleriyle, her türlü bilgi ile desteklenmiştir.
Dolayısıyla suçu hala hosting hizmetinde aramamak gereklidir. Bir cache sisteminiz var ise ve taşıyınca bozuluyorsa, bu bizimle ilgili bir kabahat de değildir ki bu sadece bir örnektir. Yazılım ekibimiz bulunmamaktadır, bu konularda elimizden gelen desteği her zaman sağlıyoruz ancak sorun şu ki yazılım konusunda elimizden gelmeyen bir konu olduğu anda bu durum hosting hizmetine ait bir kusur gibi lanse edilmekte.
Elle yazıyorsunuz demiyorum ki, CPU çok gereksiz artış gösteriyor. Anında %100 oluyor. Bu durumda da yazılım kötü diyorsunuz. Bilgisayarda bir program bozuksa elbette CPU %100 olur ama bozuk değilse ve yine %100 oluyorsa CPU bozuktur ya da yetersizdir.
Destek bildirimi açarak hizmet aldığınız sunucunun CPU özelliklerini sorabilir, kötü olup olmadığına kendiniz karar verebilirsiniz. Tek bir PHP işlemi %50 üzeri CPU kullanmakta, bu nasıl sunucu kaynaklı bir sorun olabilir?