Şikayetçi olduğum kişi:
https://www.r10.net/members/6928-akarweb.html
* Şikayetçi olma nedenim:
2018 yılından beri 2-3 vps ile düzenli çalıştığım firmayla, bu hafta 1 sunucunun ödemesiyle alakalı problem yaşadım. 1,5 yıllık süreçte ilk defa fatura ödemesini 2 gün geciktirmemden dolayı - aylık ücreti 30₺ - vps hizmetim sorgusuz sualsiz silinmiştir. Ödeme gecikirse hizmeti durdurursunuz gayet doğal fakat geri dönüşü olmayacak bir işlem olan her şeyiyle silmeniz yanlıştır. Gecikeceğime dair bildirimde bulunamadım fakat zaten ona fırsat bulsam ödemeyi de yapardım. İnsanın başına her şey gelebilir beklenmeyen durumlar için 2 günlük sürecin firmaya astronomik bir maliyeti olmamasına rağmen hizmeti tamamen silmesi yanlıştır ve beni çok mağdur etmiştir. 1-2 aylık bir müşteri de değilim 1,5 yıllık bir müşteriye sadece 2 gün tolerans gösterilmemesi ayıptır, art niyetli insanlığa sığmayan bir davranıştır. Buna sitem etmek de benim hakkımdır. Sunucudaki sistemim o Ip'ye bağlı çalışmamı zorunlu kıldığından bu şekilde aniden silinmesi beni çok mağdur etmiştir. Destek talebi üzerinden kendisine bunu belirttim en azından 1 gün aynı ip ile açın işlerimi halledeyim dedim, şahıs dediğim dedik tarzı bir yaklaşımla talebi kapattığını daha fazla yazmamamı söylemiştir. Müşteriyi mağdur edip ne tür sıkıntılara soktuğunu bilmeden bir üslup tutturmuş gidiyor maalesef..
Durum bundan ibaret, 1,5 yıllık süreçte hizmetlerinden şikayetimin olmadığı firmayla böyle bir sorunla bu noktaya gelmek beni üzmüştür. Akarweb.net - engin akar Beni mağdur etmiştir mağduriyetimi düzeltmeye de yanaşmamaktadır.