Aylardır konuları görüyorum susuyorum ama artık bir yere kadar patlama noktasına geldim.
Bende kargo çalışanıyım, ve forumda bir aile bireylerimize küfür yemediğimiz kaldı,
Arkadaşlar herkes aynı değil öncelikle bunu bilip, her sektörde olduğu gibi bu sektördede kötü çalışan insanlar var, nasıl ki bilgisayarınızı tamire verdiğinizde içinden parça çalmaya çalışan insanlar yada ayıplı araç mal vb şeyler satan insanlar var, bizim sektördede bu tarz insanlar var.
Günlük bulunduğum aktarmada 35.000 kargo geçiyor. Dile kolay geliyor ama söylendigi kadar basit değil 20.000 kargo sadece günlük aktarma merkezinde yatıyor.
Yasakların oldugu günde çok acil kargom var diye aktarma merkezine gelip ayakkabı siparişi alan insanlar var bende bunları baz alıp tüm müşterilere mi sövüp sayayım allah aşkına işim bile değilken 12 de mesaiden çıkıp 20.000 kargo arasından ilaç kargosu arıyoruz bu saatte kimse aramak yada evinde uyumak varken bu kargonun peşinde koşmak zorunda degiliz ama insani yanımız var gelmiyoruz desek kimse maaşımızdan kesmiyor, ama o arkadaş yerine benim ailem yada arkadaşlarımdan biride olabilirdi. Aktarma merkezinde pozitif çıkan 7 vaka var 3 ü yoğun bakımda yatıyor ve bunlar her gün beraber olduğumuz insanlar, belki bizde tehlike altındayız buna rağmen çalışıyoruz.
Biraz empati yapın başka birşey istemiyoruz. Telefonumdan yazıyorum hatam varsa affola. Kimsenin kalbini kırmak değil niyetim ama gerçekten ağıza alınmayacak sözler söyleniyor hala.
Kardeş sende haklısın birşey demiyorum ama işgüzarlığı haddi hesabı yok. 2 hafta önce aydına gönderdiğim ve ertesi gün şubede olan kargo hala şubede bekliyor. İçerisinde resmi evrak var ve aciliyet gerektiriyor. Hergün takip konda teslim edilemedi diye güncelleme atılıyor. Şimdi ben ne yapayım? Ha bugün gider ha yarın gider derken vakit geçti gitti. Telefonu açan yok maile dönen yok... Aydına şubeye mi gideyim?