Merhaba daha oncede konu actim lakin isler sarpa sariyor. Kisaca ozetlemek gerekirse;
-Mutahhit ile anlasildi kat karsiliginda 3 daire 3 kardese olacak sekilde anlasildi.
-toplamda 6 daire var
-tapumuzda suan kat irtifaki yaziyor.
-2018 yilinin baslarindan beri oturuyoruz
-şu tarihe kadar 3 kardesten sadece biz kaldik ve diger 3 dairede 2.5 sene icinde birer kere el degistirdi.
Sorum şudur.
Ortak giderler ??
Yonetici secilmiyor kimse yanasmiyor
Yeni ev sahipleri ve eski olanlarda ortak elektrigi kullaniyorlar lakin kimse borcu varmi aidat verilcekmi bu toplara girmiyor.
Eski ev sahipleri olsun yenileri olsun ben eski borcu niye odiyim ben ne zaman geldiysem onu oderim diyor isin icinden siyriliyor. Ee biz diger ev sahiplerinin borcunu benmi odeyecgim 2.5 senedir kendi evimde oturuyorum ama o eski ev sahibininkiyi benmi vericem. Evi yeni alan ev sahipleri evin aidati varmi yokmu diye sormuyormu anlamadim.gitti.
Simdi binamizda ortak gider olarak ara işıklar bide hidrofor var bunlarin disinda birsey yok bina yapildiginda ilk asansor varsi fakat 3 ay kullanilip sartel indirmek sureyiyle kapatildi. (Bu ortak giderlere yanasilmadigi icin)
Bana diyorlar yonetici ol bina adina abonelik actir faturayi diger daireler odemek zorunda eee ben bunlarla avukatlar mahkemelerleminugrascam saclarim beyazladi resmen dusunmektek
Bude hidrofor ve ara ısıklar var hic abonelik yok resmen binadaki o elektrik sayaci acık ama abonelik yok. Her ayda elektrikciler gelip her dairenin faturasini kesiyor panoda ortak elektrigi gorup neden hic birsey demiyorlar anlamista devim gercekten basim agrilar giriyor. Fikri olan varmi ??
Tesekkurler..