hocam satıcı sağlayıcı adresi vs sormuş nerden bilcem ki bunları ? yanlış bilgi yazsam da sorun olur galiba.
olmaz hocam olmaz rahat ol. tüketici hakları %99.9 tüketici lehine karar alıyor. elindeki belgeleri ek olarak koy,olanı biteni güzelce anlat. zararın 1 lira olsa bile bunu belirt, tazminini talep et. burada önemli olan sadece maddi kayıp değil, onların vurdum duymaz tavırları. sen canını sıkacağına bırak şikayet et onların canı sıkılsın. sık onların canını affetme. bak bir örnek vericem. dominostan her 5 siparişe 1 pizza veriyorlardı. birgün bu bedava hakkımı kullanmak istedim. siparişi verdim ama pizza gelmedi. üstelik bakiyemden de düştü. müşteri hizmetlerine vs vs heryere yazdım telafi edin dedim. yok hiçbirinden ses çıkmadı, not aldık takip edeceğiz dedi durdular. buradaki sorun pizza değil yani. hırs yaptım. elimdeki tüm ss leri falan hepsini tüketici haklarına gönderdim. aradan 3 ay geçti birgün telefonum çaldı. arayan dominos müşteri hizmetleri. daha önce sadece "şikayetinizi not aldık" diyen çüşteri hizmetleri bu defa benim hesabıma 5 bedava pizza tanımladı ve hepsini kuzu kuzu gönderdiler. 50 defa da özür dilediler. o saatten sonra benim siparişlerim 15 dk da geldi. bunlara böylesi yarar, affetme.