Arkadaşlar merhaba.
1 Ay önce Defacto dan bir short aldım , daha doğrusu birkaç parça bişe aldım , ama parça parça gönderiyorlar tek sefer de değil .
Neyse, siparişi vereli 1 ay oldu , ama yarısı geldi yarısı gelmedi. Ben de kargo yoğunluğu sebebi ile hiç acele etmiyorum adamlar yoğun çalışıyor diyorum.
bugün bi bakayım siparişlerime dedim girip derken shortun bi tanesinde iade yazıyor.
Aradım bilgi için Defactoyu, kargom MNG Kargo Ankara Bireysel Şubeye gelmiş ayın 12 sinde (Nisan) 18-19-20 Ye kadar durmuş ve sonrasında geri göndermişler.
(Neden bunca zaman takip etmedin demeyin KOTON dan da birkaç parça ürün aldım 1.5 ay sonra hepsi geldi, buna güvenerek sorun etmedim yoğundur dedim)
Ben bu adamlar yoğun çalışıyor , sürekli aramayayım darlamayayım diye düşünüyorum , adamlar kardeşim senin kargo geldi demeye bile ölüyolar.
Yani eve gelip bulamama gibi bi şansları yok imkansız , evdeyim. Yani bu iş ahlakına sığar mı soruyorum? Evdeyim, ürün sipariş ediyorum ve bu adamlar getirmiyolar.
Sonuç olarak kargom geri gitti , ücret iadesi bugün gelmiş, ama aldığım ürün stokta yok
Yani parasını ödeyip beğenerek aldığım bir ürünü şuanda parasını ödesem de alamıyorum bu MNG ''SÖZDE'' kargo yüzünden çünkü ürün kalmamış stoklarda.
Sinirden gülmeye başladım şaka maka. Siz olsanız ne yapardınız ?
Defacto müş. hizmetlerinde bulunan kadın stoklar sürekli güncelleniyor yenisi gelir büyük ihtimalle dedi , ancak mesele bu da değil , enayi gibi bi kere daha alıp bu vurdumduymaz insanlara kargo ücreti ödicem bide zaten beni en deli eden mesele de bu, parası küçük olabilir ancak bu vurdumduymaz firmaya bir lira değil günahımı bile vermek istemiyorum artık.