Senin dediklerin ile arkadaşının dedikleri bile uyuşmuyor. Arkadaşın kişi başı en fazla 3 paket satış yapsaydın diyor sen istediğim kadar alırım diyorsun.
Diğer dediklerine gelecek olursak herkes seninle aynı kafada geliyor sorun orda. İstediğim kadar alırım diye bir şey yok. Her allahın günü 1 paket alan adam zamı duyunca fırsatçılık yapıyor 3 karton alıyor ondan sonrakilere kalmıyor. Benim 60 tl kazanma fırsatım varken neden ilk gelen müşteri kazansın ?
Senin gibiler olmasa herkes normal günde aldığı gibi alsa inan sorun yok gözüme batmaz. Ben 60tl'sinde değilim çok şükür ama ilk gelen fırsat kolluyorsa 10tl bile olsa gözüme batar. Neden o kazansın ? Bu bir ticaret neticesinde.
Sözlere dikkat edelim senin kafa yada fırsat diye bir şey yok. Bu yüzden küçük esnaf küçük zaten ettiğiniz %4 karı arttırıp 60 tl fazla kazanmayı düşündüğünüz için. Tartışma yaratmak istemiyorum. Böyle düşünüldüğü için o zincir marketler her sokakta ve insanlar oraya gidiyor. Eskiden bakkalda olmayan ürünü alır kendi mahalle esnafımızdan alışverişimizi yapardık atamızdan böyle gördük. Fakat ne kadar fahiş satarım veya nasıl daha çok kazanırım kafasıyla o da kaybetti mahallemize 2 zincir market geldi. Size hayırlı işler diliyorum diyolağa girmeyelim en iyisi