Merhaba, şu anda türknet kullanıyorum. Türk Telekom VDSL portumu ADSL aldı ve internetim 12 gündür adsl ışığı yanıp sönüyor ve modemim ip adresi almıyor.
Bugün süper online ile görüşme sağladım, durumu izah ettim. Biz Türk Telekomun adsl portunu kullanıyoruz ama vdsl hizmette kendi portlarımız var diyerek bana bilgi verdiler. Yani vdsl hizmetlere Türk Telekom müdahale edemiyor sözde kadının dediğine göre.
Süper online kullanıp bu durumun doğru olduğunu söyleyebilecek var mı? YouTube video yüklediğim den türk telekom yüzünden upload 0.2 ye düştü. Ve çok sıkıntı yaşıyorum. En kolay çözüm ve uygun süper online olarak düşündüm.
28mbs vdsl hizmet modem dahil aylık 109tl. İlk ay bir kaç ekstra ücret alınacak denildi o kadar. Sonraki aylar sabit.
Türknet ile 12 gündür dil döküyorum bilgisiz teknik destek elemanları yüzünden sorunu çözemiyoruz. Yüz defa diyorum portu kontrol edin. 35mbs yükseltiyor modem ip almıyor aynı saniye içerisinde 16mbs düşürünce direk aktif oluyor.
20.04.2020 tarihine kadar vdsl hizmet kullanıyordum sorun yoktu 8 aylık türknet müşterisiyim belirttiğim tarihe kadar hiçbir sorun yaşamadım talep bile açmamıştım. Taaki o belirttiğim tarihe kadar. Türknet alacaksanız bu yazdığım yazıyı göz önünde bulundurun. Destek taleplerine 3 günde dönüş yapıyorlar hadi diyorum virüs davasına sorun değil. Ama dönüş yaptıklarından bilgisiz eski mesajları okumadan otomatik cevap atıyorlar.
Bu arada şikayet vara yazın demek isterseniz belirteyim baştan beri açık şikayetim var dönüş yapmadılar.