Ben de kendileriyle farklı bir sorun yaşamıştım. Cüzi bir miktar atıp deneme yaptığım için herhangi bir şey demedim kendilerine ancak ilginç bir iletişim yöntemleri var.

30 gün telafili servislerinden birini alıp, düşme olması durumunda nasıl kullanacağımı sorduğumda günde 1 kez telafi butonunu kullanabileceğimi söylemişlerdi.

Aldığım 2000 takipçi 1 gün sonra tamamen gittikten sonra, telafi butonunu tekrar kullanmak istedim ve kendileri bu kez telafi için servislerde açıklama bulunduğunu söyledi. Siparişi geçerken olmayan açıklamayı sonradan eklemişler. Açıklamada da "1 kez telafi sağlanır" gibisinden bir şey yazıyordu.

Dolayısıyla 30 gün telafili yazan servisi aldığınızda, 1 gün sonra tamamı düşüyor. Telafi butonuna basarsanız 2000 tekrar geliyor ve 1 gün sonra onlar da gidiyor ve bir daha telafi edemiyorsunuz demek oluyor. Bu tarz bir hizmet veriyorsanız açıklama kısmına açık açık "Takipçilerin tamamı düşer, günlük kullanım içindir." vs. yazın. Ben deneme amaçlı 30₺ falan kullandım ancak yazdığınız açıklamaya güvenip 300-400 liralık takipçi siparişi geçsem ve ertesi gün hepsi yok olsa peşine düşerdim açıkçası.