Bu konuyu buraya açıyorum çünkü bende buradaki yorumları görerek kendileriyle çalışmak istemiştim. 0-5 dakika yazıyorsanız bir servise insanız, sistemde sorun olabilir, veya başka bir şeyler olabilir 10 dakika sürer 20 dakika sürer yoğunlukta 1 surer demişsiniz 1 saat sürer, çok yuğundur 2 saat sürer, hadi sistemsel sorun vardır 3 saat sürer. Sonra atamıyorsanız iptal edersiniz bizde bu işin içindeyiz. ama 5 dakikalık servisiniz 15 saattir gönderim yapmıyorsa ve buna müdahale etmiyorsanız ortada ÇOK BÜYÜK bir problem var.
Bizde bundan ekmek yiyoruz. Müşterilerimiz var ve sorumlu olduğumuz yerler var. Zaten düşük karlarla sattığımız hizmetleri birde başka yerden tamamlayıp sizin başka sipariş girmeseydiniz kelimelerinizle karı zarara çeviriyoruz. Kar, zarar kardeştir evet her işten kar edemezsin ama eğer bir siparişi eğer tamamlamıyorsanız iptal edeceksiniz. gündüz iptal için ticket attım daha ticket bile cevaplanmamış. Canlı destekten forumlarda şikayet edeceğim dedikten sonra iptalini sağlıyorum dendi. Aradan tam 2 sat geçti. Mesajlara bakılmıyor.
Sipariş hacminiz çok diye belki insanları umursamıyorsunuzdur, bir müşteri artık calısmazsın diyebilirsin ama burada onlarca insan belki sizle çalışıyordur. Bunları da zamanla kaybedeceksiniz. Umarım bu konuyu da görürsünüz. Bazı paketleriniz güzel diye kullanıyordum ama insanların akıllarıyla dalga geçmek ve oyalamak sizin ne kadar disiplinsiz iş yaptığınızın kanıtıdır. Kaç saattir bekliyorum!