okan1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yoksa hosting firmalarının milleti çarpma yöntemimi, bende merak ediyorum açıkçası.
Bu tarz ithamlar hoş değil arkadaşın dediğinden nasıl böyle bir şey çıkarabildiniz anlamıyorum. Satın alınan firma da başka bir firmadan hizmet alıyor olabilir dolayısıyla iptal edemiyor olabilir. Bir çok sebebi olabilir sözleşmelerinde yoksa böyle bir madde iade talep edilebilecek bir şey zaten değil.



CihanAksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir madde yok işte altındaki madde;

7.7: Ücret iadesi garantisi sadece yeni alınmış, XXXX tarafından verilen HOSTİNG hizmetini kapsamaktadır. Alan adı kaydı, lisans ücretleri, SSL sertifikaları, yurtdışı lokasyon sunucular ve buna benzer XXXX tarafından üretilmeyen ürün ve hizmetler ücret iadesi garantisi kapsamı dışındadır.

Yurtdışı lokasyon sunucuları kapsamıyor ama yurtiçi lokasyon sunucular ile ilgili yada sunucu kiralama ile ilgili herhangi bir madde belirtilmemiş
Eğer yoksa iade var gibi bir şey de çıkarılamaz sözleşmenin tam metnini paylaşın bakalım.