"Edit: Bu konu ve başlık güncellenmiştir"
Bu konu,
n11.com'da yaptığım bir alışveriş ile ilgili iade sürecinin, yasal mevzuata aykırı biçimde ilerlemesinden dolayı gereken hukuki bilgi ihtiyacı için açılmıştı. Aylardır yasal haklarımın ihlal edilmesi ve satıcının yasal yükümlülüklerini yerine getirmemesinden dolayı konu tüketici hakem heyetine taşınarak hukuksal girişim başlatılmıştır. Mağduriyetim ise hala devam etmektedir.
Fakat @Julwi 'den gelen aşağıdaki bilgilendirmenin neticesinde n11.com'un sistemini mevzuata uygun hale getirmek için adım attığı kanaatine ulaştım. Bu yüzden bu konu ve başlığı güncelledim ve şikayet sitesindeki konuyu da sildim.
n11 sistemi galiba değişti şöyleki..
İade sistemi ile ilgili birtakım güncellemeler yapılmıştır.
Bu güncellemeler doğrultusunda, artık bir iade talebi aldığınız anda tarafınıza yapılacak ödemeye iade bedeli kadar bloke eklenecektir.
İadenin onaylanması durumunda, bu tutar tarafınıza yapılacak ödemeden kesilecek ve alıcıya aktarılacaktır. Mevzuata uygun olmayan iadeler için, iadenin reddedildiği durumlarda ise, bloke edilen tutar bir sonraki ödemenize yansıtılarak tarafınıza aktarılacaktır.
İade blokenizi görmek için, satıcı ofisi üzerinden Ödeme ve Fatura Yönetimi > Para Transferi sekmesini kullanabilirsiniz. Tarafınıza aktarılacak ödemenin içinde, ertelenen ödeme ibaresine tıkladığınızda iade blokenizi görebilirsiniz.