Merhabalar sokağa çıkma yasağı vs derken yemek düzenim iyice değişti.Buna bağlı olarak kilo almaya başladım. Tabiki diyabetin olmasıyla da şekerin son günlerde yüksek çıkıyor.

Normalde spor salonu bakacaktım ama yasak geldi sonra biraz mahallede spor aletlerine gideyim dedim giriş yasaklandı.(Bizim buradaki parka güvenlik sokmuyor)Em kötü yürürüm dedim saat 7 gibi işi bırakıp yemek yiyip başladım yürüyüşe bu seferde sokağa çıkma yasaklandı olmayan günlerde yürüyorum.

Evde yapabileceğim bir eğitim vs arıyorum internette biraz araştırıyorum.Kilo vermeme yardımcı olacak.Çok kilo almadım ama yinede toparlasam fena olmaz.
Diyabete uygun beslenme olan (3 ana 3 ara öğün) ben ayarlıyorum daha önceki doktorum verdiği için ama sporda ne yapacağım programı olmayınca zorlanıyorum.

Kısaca uzaktan eğitim alacağım bir yer arıyorum.Mümkünse bu işlerlerde referansı olan birini bulmak istiyorum.Daha önce aldığınız varsa şu iyidir dediğiniz varsa özelden bilgisini atabilirsiniz.Yaş boy kilo verebilirim.(Birde resim atmayı sevmiyorum )