Sergion adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burdayım Enesim sor cevaplim
Ne sorayım abi sevdiklerimiz bırakıp gitti bizi geri dönse ne yazar

muraatydn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 gün oluyor ben başkasını seviyorum diyeli..
Hoc sizin değerimiz gidince anlaşılır

rampapapam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşk mı?
Boşver abi öğrenme

https://youtu.be/tMzbrEpGP5c
😊
yusuf68700 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 Sene desem Ve Halada Bilmiyor​​​​
Ölüm her saniye yaklaşıyor sana git konuş
burakmehel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
berkaycavdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konularda ahkam kesecek yaşta değilim belki ama seviyorsan bile fazla belli etmeyeceksin 👍🏻
👍
tdc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olmayan varmı diye sormak daha iyi.
👍
Benım 7 sene oldu halen seviyorum
Sanırım bir 7 sene daha geçecek.
Ölüm çok yakın git konuş böyle bekleyerek olmaz öldürmez
egepen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşk yok 👍para var
Para yok?
girgin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgi hak edene verilir, sen doğru kişiyi bulmuşsan ister az seven ol ister çok o kişi senindir. Kendimden biliyorum yani
Aynen öyle beni seveni severim
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlatayım mı
Anlat reis
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayatımın merkezine tek bir insanı koyacak kadar kör olmadım bu yüzden aşk konusunu pas geçiyorum. Sadece mesajları okumaya geldim
En iyisi zirve tek kişiliktir
ymazmustafa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Kız İçin 2 yılımı verdim onun için 108 kilodan 85 kiloya kadar düştüm sonuç ne biliyosunuz zaten..
Bende öyle çok değiştim ama boş herşey
tuzlatuning adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok seversen daha çok ilgi beklerler ve o gösterdiğin ilginin bir kısmını 1-2 gün gösterme "Sen artık bana böyle böyle mesaj atmıyorsun / ilgi göstermiyorsun" diye yüzüne vurmaya başlıyorlar. Kadınları anlamak gerçekten çok güç. Yaşıtın ya da biraz üstü biriyle muhabbet ediyorsun olgun düşünür diyorsun ama o bile çocuk gibi triplere giriyor. Saçma bir sebep yüzüne saatlerdir trip yiyiyorum.
Öyle hocam ben flörtümde öyleydi boş boş mejaslar atardı iş var çalışıyorum diyorum daha yazardı saçma sapan konuşurdu destan yazardım hm anladım tamam peki derdi noldu mu bir gün dedim düzelt kendini böyle olmaz bak dedim sürekli bir şeyler yapıyorsun dedim. Ben seni istemiyorum ayrılalım konuşmayalım dedi. Daha dün bana rüyamda seni gördüm seni çok seviyorum rüyamda senle mobilya takımı alıyorduk cart curt boş boş muhabbetler.
Güle güle dedim umrumda olmaz giden.
@Ogu2; dediği gibi çok fazla ilgi göstermeyeceksin.
Aynen öyle
mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
senin sevdiğin seni sevmez hayat böyledir
Aynen öyle seven sevilmez
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam açılma vakti gelmiş gibi sanki
👍
serLife adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Enes, yazacaklarım burası için uygun değil.

Sana artik Like Adam diyeceğim.
💥🌹
ozermurat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aşkına eşkiya
🌹
roomzoom adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnsan düşe kalka büyumekten ğüclenir biz eksilmişiz ustaa
Yok hocam iyisiniz iyi

Onun yaptığı kötülüğe bile onun omzunda ağlamak istedim. 🥴
O Kadar saf ve temiz sevdik hocam
mrduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuana kadar cidden birini sevmedim. 2 3 ay önce arkadaşlar numaramı vermişti bi kıza. 1hafta fln konuştuk , buluşmuştuk ,
günlerden Cumartesiydi Naber demiştim moralim yok dedi ne oldu dedim birşey yok dedi o ara uyumuşum, diğer gün yazıyorum cevap yok diyorum ne oldu . Bana verdiği cevap:serhan iste ilk günki sevgim kalmadı neden diyorum bana dün niye görüldü attın niye ısrar etmedin...

kıza baksan bir şeye benzediği yok ayıptır söylemesi bir şey diyeceğim forumdan banlanacağım.
sarışın yeşil gözlü, yakışıklı , düzgün beyfendiyim. İlla piçin teki olayım dimi. Neyse Lisede yapmadan bitiriyorum. Bu yaştaki kızların aşk anlamı pek olduğunu düşünmüyorum. ( boş olaylara asla tahammülüm yoktur)

Bak ayak üstü aklıma geldi sinirlendim ya :d
Öyle hocam bende flörtüm ile konuşuyordum sürekli anlık at yok şunu yap çalışıyorum diyorum 1 gün yazmadık saçma saçma şeyler yapıyordu ayar oldum düzelt kendini dedim ayrılalım cart curt dedi güle güle dedim umrumda değil.