Herkese merhaba değerli forum üyeleri,
Bu corona olayından biraz sonra yani yaklaşık 2 4 haftadır İnternette çok büyük sıkıntımız var
Bu 1 haftalık dilimde de arayıp görüşmediğim müşteri temsilcisi kalmadı. Teknik ekip ise sessiz... Müşteri temsilcisi vermesi gereken değerlerin çok altında olduğunu kabul edip arıza kaydı oluşturuyor ve bu tam 3 4 kez gerçekleşiyor. Bu 3 4 arıza kaydının son 2 sinde de müşteri temsilcisine özellikle beni aramalarını rica ettiğim halde teknik ekip hiçbir türlü sms harici iletişime geçmiyor. 4 arıza kaydına da yazmış oldukları mesajlar aynı. Sorununuz çözümlenmiştir, sorun çözüldüyse çözüldü bla bla ya gönderin. Çözülmediyse müşteri temsilcisine ulaşınız... 1 senedir bu paketi kullanıyoruz, bunun öncesinde ttnet 24 mbs kullanıyordum ve bir çalışan bulunduğum yere 18 mbs verebildikkerini boşuna 100 küsür vermektense 85 tlye 16mbslik paketi alıp ziyan etmememizi söyledi. O günden beri de İnternet kötü fakat son 2 haftadır böylesi görülmedi. Almamız gereken upload değeri ne bilmiyorum fakat 0.1 0.2 olmadığı kesin. Evet 0.2 upload hızını geçmiyor. Download hızım ise 7 8mbs i geçmiyor. Mobil int hızım ise dw 32 mbs ve up 17 mbs...
Pazartesi şubeye gidip saha çalışanlarının kontrole gelmesini sağlayacağım. Apartman kabloları için. Bir diğer ihtimal modem ömrü olabilir mi? Fakat neden şimdi böylr olsun? Modem yaklaşık 2-3. Yılına girecek fakat modem değişikliği ile de aynı olur diye değişmek boşa para vermek istemiyorum. Bu gibi bir durum yaşayan oldu mu? Sizce problem nedir?
Oyunlarda bile pingsiz oynadığım bir oyun yok. Belki belki hiçkimse ama hiçkimse modeme bağlı olmazsa ping olmayabiliyor o da belki