Sizin amacınız yardıcı olmak değil ref toplamak eğer yardım olsa refsiz link koyardınız imzanıza bile koymuşsunuz.. 3 5 ref kazancı alıcam diye insanları bu dandik firmaya yönlendiriyosunuz sonra kazançlar ortada.
2007 den beri üyesiniz ama boş yorum yapıyorsunuz. Tabiki amacım referans toplamak burası ticaret forumu. Para karşılığı değil ref olanlara yardımcı oluyorum. Neden zorunuza gidiyor benim kazanmam anlamıyorum.
Edit: Ayrıca o dandik dediğin firmayı Adsense den ban yiyen spamcılar kullanıyor. O kadar gereksiz karalama içindesinki faydalı bir insan olsan Adsense alternatifi firma yazardın konuya. Adjo, admatic, pop.. aklına ne geliyorsa ben denedim ve sadece Adsterra'dan memnun kaldım. Çok biliyorsanız siz de deneyiminizi yazın. Milletin deneyimlerine laf atmaktan daha faydalı olursunuz.
Yeri gelmişken buradan tüm forumdaşlara sesleniyorum. Adsterra spamcıların firmasıdır. Adsense ban yiyen adsense den para alamayan yabancı hiti olanların kullanabileceği güvenilir bir firmadır. İmzamdaki reften üye olabilirsiniz. Referansım olanlar pm ile iletişime geçebilir.