Nerden başlayayım bilmiyorum. Benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmiyordur.
Yaklaşık 10 12 gün önce %100 engelli ve şizofreni kayınpederim ve ileri derece KOAH hastası ve raporlu kaynanama yardımcı olsun diye eşimi Tekirdağ da bıraktım. Zaten iki çocuğum da özel mama ile raporlu beslenmekte. Bir de eşimin kısmi sağlık problemleri var. Elimde neredeyse 6 7 rapor var.
Devletimiz sağolsun, askerlik ölüm gibi nedenleri düşünmüş lakin eş dolayısı ile iki ayrı şehirde kalanları düşünmek bürokrasinin aklına gelmemiş.!
E- devlet üzerinden durumu anlatan ve belgelerle başvuru yaptım Red yedim..
Belgelerin çıktısını alıp 6 7 raporla kaymakamlığa başvurdum. Biz bişey yapamayız diyorlar.
Dedim kaymakama çıkmak istiyorum. Yazı işleri bi azarlamadığı kaldı. En son isyan ettim kaymakamlıkta...
Benim raporlu bebeklerime rapor ile aldıgım ve ayda sadece 1 kere alabildiğim mamalar bu durumu önceden bilmediğimiz için eşim haftalık almıştı yanına. Yani bu mamaları ulaştırmam lazım.
Yetkililere özellikle bu durumu belirttim bir şey yapamayız diyorlar.
Bu işe bir çözüm yok mu arkadaşlar. Çocukların raporları dahil 6 7 rapor var. Ve benim iki haftada bir muhakkak gidip ihtiyaçlarını görmem gidermem gerekiyor.
Bu yasak ne zaman bitecek? Ailem tekirdag da kaldı..