Glob adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asus g531g serisinden bir gaming pc aldım bilgisayarda hafif bir cızırtı vardı araştırdım ssd kaynaklı olacağı filan yazıyordu sonra bu ses 1 2 gün önce yüksek bir şekilde baş gösterdi neredeyse bir eşek arısı kadar ama ben telefonu elime alıp kayıta girene kadar düzeldi ne yapıyordum o an hiç hatırlamıyorum oyundan yeni mi çıkmıştım internette mi geziyordum. Merak edip ssd testi yaptım okuma/yazma seste herhangi bir değişiklik olmadı sonra internetten araştırdım coil whine olabileceğine karar verdim. ekran kartını teste soktum hafif bir artma oldu ama o kulağıma gelen yüksek ses kadar değildi. Şimdi sorum şu ben bu cihaz için nasıl değişim yaptırabilirim?
Cihaz 1 aylık bile değil henüz.

Coil Whine performansa etikisi yokmuş fakat hem rahatsız edici bir şey hemde aynı özelliklere sahip lenovo marka bilgisayarda csgo 500-800fps görürken bende zarzor 300 oluyor sebebi nedir?

Cihaz Özellikleri:
i5 9300H
gtx1660ti
120hz Ekran
512gb Micron Marka SSD

İlerleyen zamanlarda bu konuyu okuyup bu pcyi alacak arkadaşlara ekranda ışık sızması sorunu var kapağı her kaldırdığınızda değişiyor gibi ama bende sol altta belirgin bir şekilde var sanırım kapağı nasıl kaldırdığınız la alakalı. görünüş olarak güzel olabilir fakat daha iyi araştırmanızı yapın başka modellere öncelik verin. En iyi tavsiyem asus almayın çünkü ekranlarının çoğunda ışık sızması problemi var baya bir araştırdım. bu siyah sahnelerde baya sinir bozucu.

Not:Müşteri hizmetlerini 40dk bekledim açmıyorlar. Mail attım dönüş olmadı satıcı ile görüştüm garanti belgesindeki numaraları ara değişim verecek olan onlar dedi.
Müşteri temsilcilerinden elif var numarasını atayım bugun