Merhabalar.
Bugün internetim birden kapandı ve 100gb geçtiği için ay sonuna kadar internet hizmetiniz durduruldu diye bir ekranla karşılaştım.
Oysaki internet hizmetim kotasız 24mpsye kadar limitsiz tarife idi.
Çağrı merkezini aradım ve benden habersiz olduğunu boyle bir paketi kabul etmediğimi soyledim. Meğer beni 14 ocakda aramışlar ve onay almışlar. Aramanın olmadığını herhangi bir onay vermediğimi de belirttim.İslem geçmişinde başvurulan kanal outbound vs birseyler yazıyor fakat hic bi sekilde aranmadim. Konusma kayıtlarına ulaşacaklar.
Eskiden tarifem 24mpsye kadar limitsiz 85 tl iken şimdiki tarifem 100gb kotalı 110tl
Geri dönüşün ne zaman olacağını belirtmediler ve beklemekten başka çare olmadığını söylediler.
Paket degisikligim ocak 14 de yapılmış ve ben o sira askerdeydim.
İslemi hızlandırmak için neler yapabilirim, bilgisi olan varmı , tavsiye verebilirseniz çok sevinirim. Altta islem gecmisi yer alıyor fakat aranmadım.
Mevcut Taahhütünüz sizin sesli veya yazılı onayınız alınmadan değiştirildiyse buna itiraz etme hakkınız mevcuttur. Eğer sesli onayınız alındığını beyan ediyorsalar bunun kanıtı için ses kaydını talep edebilirsiniz. Ayrıca bu konuyu tüketici hakem heyetine ve Cimer aracılığı ile btk'ya bildirebilirsiniz. Gerekli takibi yapıp işlemi yaparlar
Türk telekomdan bende ev internetimi iptal ettim ama etmemişler. Gidip müdürlüğe modemimi falan da teslim etmiştim ama 3-4 aydır hâla fatura geliyor bende ödemiyorum. Bi türlü müsait olup gidememiştim şu karantina bitsede gitsem bir an önce
iptal ile ilgili yazılı bir metin aldıysanız o günden sonra 1 fatura çıkar kullandığınız güne kadar sonra çıkacak faturalara itiraz edebilirsiniz.