Hocam yorumlara bakıp karar vermeyin santrale olan uzaklığını araştırın. Binanızın internet kabloları ne kadar yeni olduğunu öğrenin. Ben kullandım tamamen pişmanlıktı 1 km uzaklıktaydı santrale sürekli kesiliyordu. Türk Telekom aldım şuan iyi bir şekilde kullanıyorum
Hocam santral durumunun sıkıntılı olacağından zaten eminim , fakat yüz yüze muhatap bulamamak kararımın değişmesinde zaten büyük rol oynadı. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Türktelekom kullanıyorum rezillik bundan daha yavaş daha kötü olmayacağı kesindir. Merak ediyorum türktelekom internet kullanımından memnun kalan 1 müşterisi varmıdır diye.. Bende yakına başka operatöre taşıyacağım bakalım bu hangisi olacak bende arayıştayım.
Hocam en iyisi Superonline olarak görüyorum fakat fiyatlar biraz yüksek , bende araştırıyorum.. Yorumunuz için teşekkürler.

Yıllarca ttnet kullandıktan sonra 2 ay önce sözleşmem bitti. Sözleşme bittikten sonra 60 tl civarı olan fatura ilk ay 100 tl civarı 2. ay ise 154 tl civarı gelince uzun zamandır düşündüğüm Türknet ile irtibata geçip abone oldum. Evraklarımı dün yolladım, sanırım bir kaç güne internetim Türknet'e taşınır.
Belki sorunlar çıkacaktır ama ttnet ten illahlah geldi artık
Hocam TTNET herkesin dilinde zaten maşallahları var

Kurulum sürecini ( süre vs. ) hallettikten sonra yazarsanız memnun olurum . Diğer üyelerde öğrenmiş olurlar.