Merhaba,
Evet yanlış duymadınız XenForo.com tarafından açık ve net bir şekilde göz göre göre dolandırıldım. Nasıl mı?
Lisansımı satmak için konu açmıştım forumda ve bir arkadaş ile anlaştık kendisine transfer edecektim fakat 3 Mart 2020 tarihinde destek ve güncelleme sürem sona erdiği için transfer butonunun panelimde aktif olması için firma benden 55$ talep etti. Ardından kendileriyle iletişime geçip bu lisansı ilk başta satın alırken 160$ ödediğimi ve ömür boyu bana ait olduğunu söyledim. Güncelleme ve destek istemiyorum dedim. Sadece şu kişiye transfer etmek istiyorum dedim buna rağmen 55$ zorla ödemem için dayatma uyguladılar. Ben de hiçbir şekilde ödemeyeceğimi söyledim. Tüm yazışmalar duruyor ekran görüntüsü dahi aldım. Ardından bugün bir baktım bana geri dönüş yapmışlar ve üçüncü kişiye transferden dolayı lisansınız iptal edilmiştir. Ortada kesinlikle üçüncü bir kişi falan yok. Lisansın ilk sahibiyim mail adresime gelen faturalar vs hepsi duruyor hatta ve hatta kendisiyle aynı gün lisansı birlikte satın aldığımız bir arkadaşım daha var bunlar neden böyle bir şey yaptılar cidden anlam veremedim. Şu durumda ödemiş olduğum 160$ çöpe mi gitmiş oldu? Bu durumda hakkımı nasıl savunabilirim? Cidden sinirden elim ayağım titriyor. Bunların Türkiye ofisi veya Türk yetkilileri yok mu acaba?