Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben birçok kişide aynı sorun oldu diye anlamıştım o konuda, o halde haklısınız.

Söylediğim gibi başka firmaya geçmemin sebebi memnun kalmamam değil. Her konuda 15 dk içinde yardımcı oldunuz 20'ye yakın ticket attım bazen yazılımsal şeylerdi onda bile yardımcı oldunuz.

Bir süredir hizmetlerinizi kullanmadığımdan fikrimi etkileyen şey sadece açılan konulardı ancak dediğiniz gibiyse tabii ki haklısınız.

İyi günler.

İlgili IP konusunda bir kişi konu açınca insanlar online araçlarla dedicated IP adresini sorgulayıp "bende de aynı durum var" gibi dönüşler yapmıştı. Öyle bir durum yok oysaki. Sadece konuyu açan kişide bu sorunu görmüştük. Online araçlar da doğru sonuç vermediği için, bu tip sorunlar olduğu algısı oluşmuştu. Aynı gün birçok bildirim açıldı bize ve ekran görüntüleriyle ip'lerinde başka site olmadığını gösterdik. Bu çok tipik bir örnek aslında, birisi bir sorun yazdığında, sorun olmayan kişiler bile "evet bende de sorun var" yazabiliyor. Herkes her işten anlamıyor, anlamak zorunda da değil, ama herkes yorum yapabiliyor. Bir site yavaşsa neden yavaş, neye göre kime göre yavaş, bunun incelenmesi gerekiyor. Yani 30mb resim anasayfasına koyup bizi telefonla arayıp sitesi yavaş olduğu için dava ile tehdit eden müşterilerimiz de olduğu için, "yavaşlık" kavramının iyi incelenmesi gerekiyor. PHP işlemler loop'a mı giriyor, site anasayfası mı çok büyük, optimizasyon mu yok, yazılım mı çok kötü, telekom kaynaklı sorun mu var, bunları bizim destek ekibimiz inceleyerek açılan bildirimlere dönüş yapıyor. Dolayısıyla "benim sitem de yavaş" denmesinin hiçbir geçerliliği ve anlamı kalmıyor. Tamam yaaş ama neden yavaş? Sadece belli bir bölgede mi yavaş? Siteden-yazılımdan mı yavaş? Hepsi incelenip elenince sunucuya geliyor sıra, böyle bir durumda da zaten çözüm üretiyoruz mutlaka.