EcLeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mesajı yazıyordum, molaya çıktım geldim ki methiye yazmışsın hocam.
Kuyruk acısı,
boş yapma,
tarzı tepkilerinden dolayı burada düzeyli bir konuşma geçmeyeceğini düşünüyorum. Boş yapma lafını da zaten hiç anlamıyorum.. Ben iletişim eğitimi aldım ve ömrümün neredeyse 4 yılı kuramlar teoriler üzerinde geçti. Sizin eğitim düzeyinizi bilmiyorum kültür seviyenizi bilmiyorum.. Ama çıkarımlar yapabilirim. Bu da sizin kendinizi bana ne derece ifade ettiğiniz ile orantılıdır. Örneğin, boş yapma, kuyruk acınız var tarzı bir yaklaşımla yaklaştığınız için üzülerek söylüyorum ki "mahalle ağzı" diye sınıflandırdığımız kesime giriyorsunuz.
Şimdi ben size aldığım eğitim doğrultusunda kendimi ifade etmeye çalışsam - boş yapma diyeceksiniz.
Size göre dolu olan kısım hangisi ise oradan tartışmayı yürütmek isterim. Fakat bu da konu kirliliği olur ve bu durumdan hoşnut olmayan insanların rahatsızlığı ile sonuçlanır. Bunu da sanırım ikimizde istemeyiz.

2 - Editlemeden önce mesajınızda övdün mü laf mı soktun tarzı bir cümle vardı. Ona yorum yorum yazacaktım baktım mesaj değişmiş.
Değiştirmeseydiniz zaten asıl niyetimin ne olduğunu anlayacaktınız fakat en başta aylık muhabbetine kendiniz girdiğiniz için "1-2 aylık üyelerin hal ve hareketlerinden aslında rahatsızlık duyup bu üyemiz farklı davrandığı için övgü yaptığınız için" mesajım size direkt olarak laf sokma olarak geldi. Aslında sizinle aynı mantıkta kurulmuş bir cümle idi. Mesajımın sonunda da barış işareti var. Gülüp dalga geçmemişim, ünlem koyup tepki göstermemişim. Sonrasında kendi kendinize kurarak böyle uzun bir mesaj yazmışsınız.

3 - Ne gibi bir kuyruk acım olabilir size karşı?
Namusuma mı el sürdünüz de altta kaldım? Ekmeğimi mi çaldınız? Beni ulu orta rezil mi ettiniz? Kişilik ve özlük haklarıma karşı bir saldırınız mı oldu? Hayır.
Ne gibi bir kuyruk acım olabilir ? Ya da siz bana ne gibi bir zarar verebilirsiniz ki? Veremezsiniz, vermediniz de.

4 - Sene kavramını anlamıyorsunuz ve anlamadığınız gayet ortada. Cümleye başlarken 1-2 aylık üyeye göre diye başlıyorsunuz cümleye.
Yani ya uykunuz açılmadı ya da şuurunuz.

5 - "İnceliği forumdaki yıl geçmişimizden anlamıyoruz. "
bu cümleyi kuran ile ilk cümleyi kuran aynı kişi ise çift kişilik olabilir.

Genel olarak toparlayacak olursam;
Sizin yaptığınız aslında " Irkçılığı anlamıyorum siyahiler ve beyazlar aynı ortamda yaşayabilir." cümlesi kadar gereksiz ve saçma.
Baştan sona kendinizle çelişiyorsunuz, aslında - askerlik yaptınız mı bilmiyorum ama - devrecilik mantığını koyan sizsiniz.

Forum geçmişim sizi ilgilendiriyorsa genel olarak kurallara dikkat eden birisiyim 1 kere ban yedim argo kullanımdan.. 2014 yılında. Onun haricinde genel olarak bu tür diyaloglara girmekten kaçındım çünkü sonu hakaret ve kavga ile bitiyor gereksiz gerilim oluşuyor. Fakat kuyruk acısı, boş yapma tarzı söylemlerden dolayı dayanamadım

İyi günler dilerim,.

- Ekleme olarak:
Düzgün bir üslup ile yazdığınız ilk mesaja karşılık " Kusura bakmayın sizin yaklaşımınıza göre yaklaştım, 1-2 aylık olması bir şeyi değiştirmez 15 yıllık bir üye de gelip 7 yıllık üyeye göre şöylesin böylesin diyerek bana yazabilir..Yine de kırıcı olduğunu düşünüyorsanız mesajı düzenleyebilirim " yazacaktım.
Hocam öncelikle yazdıklarım sizin bu tavrınıza değildi. ortamda çok fazla tuhaf insanlar var ikide bir laf sokup duruyorlar, sizin de o tavırla yazdığınızı sandım. Bu nedenle bana gıcık davranana bende gıcık yazıyorum bilerek çünkü dayanamıyorum. Ancak sizin benim düşündüğüm tavırda yazdığınızı düşündüm. Sizinde beni anlamanızı düşünerekten özürlerimi iletiyorum. 🙂

1001 türlü insan var her cümlede bir laf sokma çabaları, bu tür insanları haz etmiyorum sizin yazdığınız da bu tarz geldi uzun süre cevap yazmayınca da laf sokma çabasıyla yazıldığını düşündüm

"İnceliği forumdaki yıl geçmişimizden anlamıyoruz. " 1. mesajımdakini arkadaşın mesajına ithafen yazdım. ay yıl vs önemsiz burada bir eğitim almıyoruz sonuçta biz burada ticaret yapıyoruz.