Merhaba,
Bu durum ile artık çok karşılaşıyorum, gerçekten birazcık doldum ve içimi dökmek istiyorum. Yav arkadaş bir hizmet sağlıyoruz herkes burda ekmek peşinde, evine ekmek götürmek için çaba, sarf ediyor sabahtan akşama kadar uğraş veriyor. Müşteri tabii ki başımın üstünde yeri var müşteriyi memnun etmek görevimiz biz hizmet sağlayanların. Asıl canımı sıkan şu isterse 100 bin TL lik hizmet satın alsın isterse 1 TL lik. Kimse kimsenin sahibi değil, emri vaki konuşulması bazen anlamadığım bir durum oluyor soruyorum bu böyle mi diye verilen cevap nasıl iştir bu yukarıda yazmışım baksana yazıyorlar. Hizmeti alıyor beni de satın almış gibi patron gibi konuşuyor. Artık gına geldi bu şekilde müşteriler ile çalışmak istemiyorum, kimse kimseyi hizmetini aldı diye satın alamaz bu kadar basit. Sustukça tepenize çıkıyorlar.
Siz ne yapıyorsunuz? Tavrınız ne oluyor? Benim tavrım susup hizmeti bitirmek oluyor, sırf polemik oluşmasın diye.
Vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim içimi dökmek istedim. Hayırlı akşamlar.