Geçen birisi özelden yazdı bana. Dedi ki ; konuma tek yıldız oy vermişsiniz düzeltir misiniz ?
Ben de aynısını ilk olarak kendisinin açtığım aynı kategoride ki hizmet konuma siz yaptınız dedim. ( Hizmet almadan geliyor direk tek yıldız veriyor) Niyetin ne olduğunu buradan anlarsınız!
Neyse gidip düzeltmiş verdiği oyu ben düzelttim siz de düzeltir misiniz dedi ? Uzatmadım ve kavga etmedim sadece gidip düzelttim.
Bana göre pişkinlik ve yüzsüzlüktü ama kavga etmedim tartışmadım. Malesef forumda dünyanın en saçma hizmetini de verse bir kere tutulduğu zaman üyelerin hepsi geçmiş reflere aldanıp aynı hizmeti almaya devam ediyor bazı konularda!
Mesela başka bir üye replika parfüm satıyor! Yok yurtdışından alırken orjinale yakın falan demişler vs. Parfüm çok kalitesiz. Sudan bir farkı yok. Ancak reflere bakıyorsun gerçekten çok kaliteli, kalıcı, orjinal gibi

Aldım ve çöpe attım. Şikayet konusu da açmadım. Halen aramızda halen satış yapıyor ve halen insanlar ref oluyor!
Eskiden R10'da ticaret sanki biraz daha kaliteliydi. Gerçekten daha kaliteli hizmetler, daha kaliteli satış konuları vardı.