Maybell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum sana ne yazmışım bir daha oku, saat geç oldu anlayamıyorum dersen;
Eğer o kodu bu kadar çabuk bulabiliyorsan o kod herkesin eline geçmiştir, dolasıyla da herkes o işten ekmek kazanmış olur ve ev gecindirmemiş olur.
Bu kadar çabuk bulmak gibi bir derdim yok arayış içinde olduğumu belirttim siz bence ilk mesajımı iyi okuyun o yüzden anlamıyorum anlamak istemiyorum.

Ben birşey arıyorum konu açıyorum. Bu yazdığının bana veya bu scripti arayan kişilere ne faydası var özellikle ilk konuya gereksiz yorumlardan uzak duralım yardımcı olabilecek yazsın diyorum sen özlü söz paylaşıyorsun.

Tekrar diyorum Lütfen hala metin2 oynayan mı var, hile ile para mı kazanılır. Tarzında mesaj atanlar yorum yapmasın.

Yardımcı olabilecek arkadaşların mesajlarını bekliyorum. Benimle beraber 1 kişi daha var forum içerisinden scripti satın alabilecek.

MGurgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaklaşık 5 aydır yapıyordum 4 bilgisayardan ortalama 54 client falan şeklinde ve ne yalan söyliyim okeyden bu şekilde aylık 5 civarı gelir elde ediyordum. Hiç bir hesabım şu zamana kadar banlanmadı ancak banlanan arkadaşlarım oldu max 1 2 hesapları banlandı. Oyun yönetimi pek ilgili değil hatta ban olayı ile ugraşamadıklarından çözümü sunucuları kapamakta buldular herhalde Bu sorundan dolayı gelir sadece bot masraflarını karşılayacak dereceye düştü hatta çıkarmıyor bile diyebilirim sanırım yol göründü, aradığınız tarz özel eklentileri bulamadıkça kazanç kapısı kapanacak gibi.
O rakamın kat ve kat fazlasını kazanabilirsin bu işte önemli olan taktik/yöntem. Binbir çeşit yöntem var. Zor bulunuyor epin sitesi olan arkadaşlar daha çok bu kişilerle haşır neşir oldukları için genelde onlarda oluyor bu tarz bilgiler sürekli alım yaptıkları için. Ben bulursam sanada yardımcı olmaya çalışırım çünkü aynı şekilde son kullandığım scriptide başka bir forumdan arkadaştan almıştım malesef o şuan askerde.