MuhammetDemirel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bulabileceğinizi pek sanmıyorum insanlar bu py scriptler için çok uzun uğraş veriyorlar zamanlamasından tutun oranına kadar sürekli test edip geliştirdikleri, bir nevi eşi olmayan scriptler. Sizin de dediğiniz gibi bu işten evini geçindirenler var. Ne kadar çok kişide bu scriptler olursa piyasa o kadar düşer.
Bu scriptleri satan yang/epin sitelerinin ekiplerinde yer alan 1-2 kişi duydum ama ulaşamadım.

Oyun ile ilgili uğraşıp yapabilecek insanlarda muhakkak çıkacaktır.

Benim yaklaşık 1 senedir kullandığım yöntem patladı.

Maybell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen bunu bulursan bil ki o adam ev geçirememeye başlamıştır.
Burada çeşitli scriptlerini satıp paylaşan satışa sunan insanlar ne için scriptlerini satıp paylaşıyor?

Yanlış düşünce,

BEN ARIYORUM, Hazır veya baştan yapabilecek birisi varsa pm bekliyorum konu benim için önemlidir.

MGurgan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Turkey2 serverında okey eventını değerlendirerek m2bob ile çok iyi gelir elde ediyordum ancak sunucuların sürekli çökmesi, girişlerin zorluğu, son 4 5 chnin günlerce komple kapanması gelir elde etmemi imkansızlaştırdı. Botu da 3 aylık yenilemiştim şansa yeniler yenilemez bu sorunlar başladı. Sizlerden de fikir almak isterim acaba botu farklı olarak ne yönde kullanabilirim? Simya olayını biliyorum ancak bot ile nasıl olduğunu bilmiyorum kısaca okeye devam mı yoksa bot ile farklı bir şey mi daha iyi örneğin simya gibi?
TR1 ve TR2 serverlarında şuan bot açmak akıl karı iş değildir. GF'nin bütün GM'leri şuan bu 2 servera odaklanmış şekilde won kasanları banlıyorlar sırf bunun için sunucu girişlerini kapattılar, zaten yakında yeni server açılacak. Bir süre orada işlem yapmayın derim.

Şuan simya ile okeyden kazandığının daha fazlasını kazanırsın(yakın simya artırma sistemi gelecek o gelince simya işide bitecek malesef). Bu işi öyle 10-15 char ile değil 150-200 karakter ile yapanlar var cliente bağlı. Bunlarda PY ile çeşitli scriptlerle yapılıyor bu scriptlerde zor bulunuyor arayıp araştırmak soruşturmak lazım. Benim kullandığım yöntem patladığı için yeni arayış içindeyim o yüzden bu konuyu açtım.