Merhabalar,
Sitemiz için bir karar aldık ve toplamda 30 kişiye tema hediye edeceğiz( daha önce multi alım yaptığımız lisanslı temalardır Aksi asla olamaz. ) + Sponsorumuz isim belirtmemizi istemedi kendisine buradan teşekkür ederiz konumuzu zaten görecektir.)
******** Katılım Şartları : ******** Min. Katılım : 33 ( Min. Katılım sayısı geçmez ise çekiliş iptal edilecektir.)
Max. Katılım: 140 ( 140 yorumdan sonrası çekilişe katılamayacaktır.)
******** Katılım Şartları : ********
------------------------------------------------------------------------------------------
******** Çekiliş Bilgileri : ******** Seçilecek Talihli Sayısı: 30
Seçilecek olan 30 kişi alt kısımda bulunan temalardan birini talep edebilme hakkına sahiptirler.
Not : Sürekli bilgi almak ve sitenizi güncel tutmak için çekiliş sonrası çekilişi kazanan üyelere bilgi aktarılacak olup sitemize kayıt olup üye alanından dosyanızı indirebiliyor olacaksınız. İstediğiniz 1 tema üyeliğinize tanımlanacaktır bunun bilgisini verelim kişi sayısı fazla olduğu için ne yazık ki tek tek lisansı aktarıp gönderimini sağlayamıyorum daha önce ki çekilişlerimizde baya uğraştık bu yüzden böyle bir sistem ayarladık.
Çekiliş Başlangıç Tarihi : 05.03.2020
Çekiliş Sonuç Tarihi : 07.03.2020 Saat: 22:00
Katılım için : Katılıyorum yazmanız yeterlidir.
Not 2 : Lütfen yorumlara katılıyorum yazdıktan sonra özelden acaba katıldım mı gibi sorularda bulunmayalım yorum sıranıza göre çekiliş listesine eklenecek olup canlı link paylaşımı yapılacaktır sonucunda. Çekiliş sonuçlarını konuya tarafımca editlenip bilgi verilecektir. + Sonuçlar geldiğinde herkese tek tek hangisini istiyorsunuz diye sorup yanıt bekleyeceğimiz için lütfen sabırla bekleyiniz herkese dönüş yapılacaktır.
******** Çekiliş Bilgileri : ******** ******** Temalar : ********
Bimber Magazin Teması,
Jannah Magazin Haber Teması,
Croma Müzik Teması,
TheFox Çok Amaçlı Tema,
Impreza Çok Amaçlı Tema,
Jevelin Çok Amaçlı Tema,
Puca Optimize Edilmiş WooCommerce Mobil Tema,
Gillion Blog & Dergi Teması,
Ryse Seo ve dijital pazarlama teması,
Deep Çok amaçlı tema,
Sassico Çok amaçlı tema,
Traveler Seyahat teması,
EasyBook Dizin teması,
Yolox modern blog teması,
Edumodo eğitim teması,
Wilcity dizin liste teması,
ZoxPress evrensel haber teması,
Careerfy İş Kurulu Teması,
Autima Otomobil Parça aksesuar teması,
Lukani çiçekçi teması,
Besa - Marketplace WooCommerce Teması,
Photography Whizz Fotoğrafçı Teması,
Realtyspace Gayrimenkul teması,
******** Temalar : ******** SONUÇ ;
Öncelikle tebrik ederim arkadaşlar, sıranın en başında olan kullanıcıdan itibaren istekleriniz karşılanacaktır, lütfen mesaj kutumuzun da dolu olması ve de sırayla gideceğimden kişiyle daha iyi ilgilenebilmem için sıranızı bekleyiniz herkese yeteri kadar mevcut ne istediğinizi soran mesajlar göndereceğim fakat internet hızımda aşırı bir ağırlık mevcut bugün ödeme yapıp
yarın dan itibaren arkadaşlara dağıtım' a sıra ile başlayacağım anlayışınız için teşekkürler. ytibrahim @ytibrahim;
thes3hzade @thes3hzade;
haralayK @haralayK;
Seytaninasasi @Seytaninasasi;
Rolex @Rolex;
emrahsevindik @emrahsevindik;
YunusAktas @YunusAktas;
dakikaspor @dakikaspor;
gnaremoob Misafir;
napionkrds @napionkrds;
esparko @esparko;
mfa95 @mfa95;
Mithrawen @Mithrawen;