10 gün kullan geri iade et
Hijyen ürünü bu
Kullanmadan iade edersin ( hatalı ise )
Onun haricinde geri iade edilmemelidir.
hocam 10 gün az bir süre degil yani birde hijyenik açidan iyi olmaz ticaret yapan esnaflar ürün satmak için 50 takla atarlar eger dediginiz gibi 14 gün içinde degişim yaziyorsa almak mecburiyetinde onu temizler başkasina verir insallah durus bir esnafdir başkasinin kullandigi hijyenik bir ürünü başkasina satmaz
Yasalar geregi iade hakkin var.
Hakem heyetine basvur hocam.
Hijyen için güvenlik bandı olan ürünler (Kozmetik,İç giyim, Saç makyaj ürünleri vb) iade edilemez. Bunun dısındaki ürünleri 14 gün içinde iade almazlarsa Hakem heyetine başvurabilirsiniz.
İade edemessiniz. Ben bunu kullanayım 14 gün içinde iade ederim diyemessiniz.
"Tüketici cayma hakkını kullanırken, satın aldığı malı ancak olağan bir gözden geçirmenin gerektirdiği ölçüde kullanabilir; aksi takdirde tüketici cayma hakkını kullanamaz."
biz bu sorunu çok yaşıyoruz her şekilde iade edebilirsiniz bozuk yada arızalı ise adam 15 binliralık bilgisayarı alıyor (açıyor oyun oynuyor herşeyi yapıyor) son gün iade oluşturuyor yeni moda oldu bu buarada Bu arada Hijyen Gerektiren hiç bir ürünü iade edemezsiniz bilginiz olsun (biz Kulaklıkları iade almıyoruz zorluyorlar hemen Kanundaki yerini gösteriyoruz)
Hocam lütfen yanlıs anlamayın
Ürün kullanılmadıgı sürece arızalı ise veya aldı kullanmadı paraya sıkıstı veya aldı o esnada baska yerden beğendi veya ucuzu buldu satın aldı bunu iade etti anlatım ama 10 gun kullanıp iade etmek uygun değil
bir müşterim 5 boxer sipariş verdi, 5 boxer yeşil xxl beden aynı marka aynı barkod birini denedi olmadı

diğerini denedi olmadı tümünü tek tek denedi olmadı bana yazarkende ya tüm boxerler kucuk denedım küçük geldiler bundan kıllandım tümünü kullandınız değilmi dedim evet 5ini tek tek denedim dedi

iade alsan satamazsın iade almazsan yorum şikayet satışını düşürür. Gümüş ürünlerde kolye Bilezik bileklik tesbih gönderiyorum kımı cıkıyor Kutum boş geldi diyip direk parasını iade etmek istiyor veya aynı ürünü aynı kargo kodu ile iade etmiş gibi gösteriyor bunlar.
Bunları da neden anlattım bilmiyorum koca sirkette tek başıma konusacak birii bulamadım burda içimi döktüm
Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. +R10 herkese verilmiştir.