Arkadaşlar merhaba,beni bilen bilir az çok ticaret yaptığım kişiler bellidir. Bazı sıkıntılarımdan dolayı neredeyse 3 haftadır foruma dahi girmiyorum. Hatta bırakın forumu 1.5 aydır bilgisayarımı dahi açmıyorum. Bugun açıp biraz zaman geçirmek istedim. Fakat tekrar bir sıkıntı oldu içimde ve bu konuyu açmak istedim. Açıkcası bu konuyuda açıktan sonra tekrar bilgisayarımı kapatıp dışarı çıkmayı amaçlıyorum.
Şimdi arkadaşlar ben 24 yaşındayım ve ailem ile yaşıyorum. Yaklaşık olarak 4 ay önce bi ofis açtım ve 1 aylık süreçte kapattım. Ben bulunduğum bölgeden pek fazla hoşlanan biri değilim. Temmuz 1 gibi askerden geldim ve yine aynı karamsarılığıma devam ediyorum. 6 ay öncede kız arkadaşımdan ayrıldım ve 4 yıllık ilişkimiz çöp oldu gitti. Ben ailemin yanında pek fazla rahat olmadığımı ve bu şehri nekadar çok terketmek istediğimi anladım. Burası öyle çok büyük bir bölge değil. Ancak kuryecilik yaptığım için her taşın altını artık biliyorum. Ailem yanımda olduğu için çok rahat davranıyorum ve hiç bir şey düşünmeden hareket ediyorum.Ve bu konu gerçekten beni yıpratmış durumda.Son 1,5 aydır iş yerimi değiştirip başka bir yerde çalışıyorum. Ancak hiç beklemediğim bir yerde hiç beklemediğim bir ortam yaptım. Herkes üniversite öğrencisi ve ben bu konudan çok sıkılmış durumdayım.
Açıkcası aklımda bir çok proje varmobil oyun ve mobil uygulama tarzında. Fakat bunları dahi yapmak istemiyorum çünkü zamanım olmuyor. İşe başladığım günden bu yana kurduğum ortam gerçekten muhteşem. Hepsi 10 numara insanlar ve sanki yıllardır tanıyormuşcasına birbirimize güveniyoruz. Kızlı erkekli olarak geziyoruz. Hiç üniversiteye gitmedim yani bir ortam yapmadım fakat şuanda gerçekten çok güzel bir his olduğunun farkına vardım. Fakat ailemin yanında olması beni artık tedirgin etmeye başladı.24 yaşındayım ve bu yaşıma kadar hep korkuyla büyüttüler. Aslında iyi bir şeyde kötü birşeyde. Fakat kendimi geliştiremiyorum. Zorluklara gögüs geremiyorum. Benim bence buradan uzaklaşıp en azından 2 yıllık dahi olsa üniversiteye gitmem gerektiğini düşünüyorum.Ben işin diplomasında değilim artık. Amacım hep hayatı tam anlamıyla öğrenmek hemde bilgisayar konusunda biraz daha kendimi geliştirmek. İnanın şuan okuduğu bölümde çalışmayan bir çok insan var. Belki bende öyle olacağım ancak ben kendi projelerimi hayata geçirip onlar için uğraşmak istiyorum. Ve birazda olsun ailemden uzaklaşmak ve kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Ben çok doldum gerçekten böyle konuları burada açmak istemem ancak sizler birer abi,abla ve arkadaşımsınız.
Sizce ne yapmam gerek ? Bu yaştan sonra okunur mu ? Biraz akıl verme şansınız var mı? Akıl akıldan üstündür dostlar her zaman birilerinden bir şey öğreniriz. Ben burada kendimi geliştirebileceğimi düşünmüyorum. Artık kız evlatlarına bile denilmeyecek laflar işitiyorum ailemden. İş kurduk gıda üzerine,işlerimiz iyi gitsin seni evlendircem diyor babam. Böyle bir şey var mı ? Hiç bir zaman da kötü bir şey yapmadım hayatımda.Ne bir alkollü eve geldim ne de karakollardan alındım. Hiç bir şey yaşatmadım fakat neden bu kadar güvensizler bana karşı anlam veremedim. İstediğim her şeyi sorguluyorlar. Ablam var bir de yüksek mühendis. Fakat onunla daha çok ilgililer ve hiç bir karışan eden yok. Kendisi 31 yaşında. Evli değil,ben anlam veremedim.Ne yapacağıma ne edeceğime bir türlü karar veremiyorum. Sizlerden destek bekliyor ve yorumlarınızı önemsiyorum. Şimdiden teşekkür eder saygılarımı sunarım...