Merhaba arkadaşlar
fiberserver.net.tr adresi ile bugun görüşmemizde sitemin 12 saattir kapalı olduğunu ve sebebini sordum saldırı vs mı geliyor diye.
İlk önce bana saldırı geldigini ve OVH tarafına müdahale edemediklerini belirttiler bende saldırı korumalı sunucu aldıgımı ve gerekenin yapılması gerektigini belirttim. İlgileneceklerini söylediler ama öğlen saatlerinde veri merkezindeki sunucunun çöktüğünü ve çok rahatça size yeni sunucu kurulacak yedeğinizle devam edebilirsiniz diyerek geçiştirdiler
Bende sitemin 28 k günlük tekil kullanıcı geldigini ve bana sunucu şirketinden yedek istemelerini söyledim ama yardımcı olmadılar DAVA açacagımı belirttim ancak dalga geçer gibi bize ne sorumluluk bize ait değil dediler . ( Sanki sunucuyu silen bizmişiz gibi )
Konuşmalar aşşağıdadır.
bana yol gösterir misiniz arkadaşlar 3 senedir emek verdiğimiz ve gelecek vaad eden bir projemiz şuan çok kötü bir duruma düştü nasıl bi yol izlemeliyiz.
Şikayetvar sitesine de konu açıldı.
https://www.sikayetvar.com/fiber-ser...us-yapmiyorlar
Eğer aldığın pakette herhangi bir backup koşulu yoksa kimse senin backupunu alma ile sorumlu değildir en önemli konu burası böyle bir hitli siten var arkadaşların söylediği gibi neden yedek almıyorsun onu geçtim neden bu tarz firmalardan alıyorsun direk yurt dışından alabilirdin... Yine de geçmiş olsun umarım düzelir...