O dediğiniz yoktur, ya yedek alırken sistemleri düzgün almadı ya da eksik aldı. Sonradan silinmez. Yedek sonuçta kurulması için indirilip cpmove ile kurulması gerekiyor. Yani kendi desktoplarına almaları lazım. Diyelim ki yedek yüklendi ama hatalı oldu 27 si gitti 3 ü kaldı. Buda yeni hafta eski yedeğin üzerine yazıldı diyelim. Peki indirdikleri yedek? Yani durum böyledir ama çözümü olmaz
Hocam şuanki hesabınız silincek 13 Şubat yedeği kurulacak diyorlar. Herhangi bir hata ile alakalı bilgi vermiyorlar. Ta ki yedeği yükleyip hata çıktığında bilgi veriyorlar.
Benim suçum nedir
"Merhaba,
Yedek sunucusundan kontrol ettiğimizde 13 Şubat tarihine ait bir yedeğiniz bulunmaktadır. İşlemi onaylarsanız şu anki hesabınız silinerek belirtilen tarihe ait yedeğiniz yüklenecektir. Eğer bu hosting hesabında birden çok site varsa, tek bir sitenin yüklenmesi mümkün değildir, aynı hosting hesabı içindeki bütün siteler geri yüklenir. Ayrıca yapılacak yükleme işleminin geri alınması mümkün değildir. Onayladığınız taktirde işlem yapılabilecektir.
Bu işlemin ayda 2 kez ücretsiz yapılabileceğini hatırlatmak isteriz."