Merhaba arkadaşlar,
Samsung s8 64 gb cihazim mevcut. Düşme sonucu dış ekran cami catladi. Kullanima engel degil. Bu ürünler hakkinda pek bilgim olmadigi icin danismak istedim.
Dis ekrani aliexpress uzerinden uygu fiyata satin alabiliyorum, ama tabiki montajini yapabilecek kadar usta degilim.
Internet uzerinden baktigimda kimi aradiysam hepsi farkli fiyatlar verdi. 350 TL 'den tutun, 1150 TL arasindatamir icin fiyat veren oldu. Telefon uzerinden anlayan arkadaslara da durumu iza ettim. Gonderme yada gonderiyorsan basinda dur gibi pek cok laf soyleyen oldu. Elden cikartmak istedigimde de cok absürt fiyatlar ile karsi karsiya kaldim. Son olarak bir sorun daha meydana geldi. Son güncelleme yapmam ile birlikte telefon ahizesinden sesin az gelmeye basladigini da belirtmek istiyorum.
Sizce ne yapmaliyim? Telefon ciddi anlamda iyi, tüm istediklerimi sorunsuz karsiliyor. Donma vs hic bir problem yasamadim. Kamerasi oldukca guzel ve her turlu istedigimi yapabilecek duzeyde.
Ben sizleein fikir ve yorumlarini bekliyorum. Ciddi anlamda boyle sorunl karsilasan oldumu, izledigi yol var midir?
Yardimci olan herkese simdiden tesekkurler.